Aроматите на Oриента винаги са криели пътешествие към една магическа

...
Aроматите на Oриента винаги са криели пътешествие към една магическа
Коментари Харесай

Парфюмите Montale - божественият Ориент, който носи изтънченост, трайност и лукс

Aроматите на Oриента постоянно са криели странствуване към една магическа история, в която ти имаш основна роля. Вероятно това е разкрил и Пиер Монтал, основавайки лична марка за френски парфюми Montale.

Това несъмнено не е просто волност, а почтено продължение на 20 години работа в потайните страни от Изтока, където той се грижи за персоналните парфюми на шейхове и особи от кралското семейство в Саудистка Арабия.

“Ароматите са естествени живи първични материали, които не престават своето разрастване. Парфюмът, който купуваш през днешния ден, ще придобие мощ и целокупност по време даже на стоенето си. ” споделя основателят на марката.


Това евентуално е и една от аргументите да избере доста ексцентрична опаковка за парфюм - бутилка от алуминиева сплав, до чието първокласно наличие не доближава лъч светлина. Всичко това, с цел да резервира чувствените и дълбоки нотки, присъщи за парфюмите от марката. В този железен резервоар скъпите есенции са предпазени най-малко за 10 години.

Пиер Монтал съумява да резервира традициите на Изтока и изпреварва всеки различен, въвеждайки духа на ароматите на маслото от дървото Уд в одобрения свят на френските аромати. Уд, именуван още течното злато, поради високата си цена, има дървесен мирис, даващ неповторимо и мистично благоухание. Той е и една от най-скъпите първични материали на земята, и разумно участва в най-скъпите и първокласни парфюми в света.


Запленен от чувствеността на розовото масло, за парфюмните композиции Монтал внася рози даже и от България, а също Турция, Франция и Саудитска Арабия. В ароматите на марката основна роля играе и интимния мирис на ванилията от Мадагаскар. В цветните аромати се срещат женственото благосъстояние на жасмин, портокалови цветчета, мистичното цвете тубероза.

“Загадъчни, носещи духа на Ориента, парфюмите Montale разкриват съвършенство във всяка една бутилка, а ароматът им е различим даже и със затворени очи. ”

За благополучие има и, който предлага доставка и до България, тъй че единствено с няколко клика и бърза доставка може да се насладите на това ароматно съвършенство.

Скъпи, качествени съставки, устойчиви и разкриващи с времето мистериозен мирис по кожата, персоналното магично странствуване в света на уханието, е водещо в марката.



Голяма част от истинските аромати са унисекс, само че несъмнено измежду тях са и напълно присъщи за жена или мъже, завладяващи аромати. Цитрусови плодове, ягоди, бергамот, къпина, малина, ароматите на пачули, мускус, кехлибар, сандалово дърво и ветивет, дървесните акомпанименти, са мощен афродизиак и са основни в съставките на марката.

Парфюмите Montale са познати с изисканост, продължителност и разкош. Уловили в шише тайните на Ориента, през днешния ден подарък, в чиито разнородни аромати всеки може да открие своята персонална магия.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР