Ароматът представлява комбинация от калабрийски бергамот и зелен бергамот, за

...
Ароматът представлява комбинация от калабрийски бергамот и зелен бергамот, за
Коментари Харесай

Парфюм на Yves Saint Laurent ще намали екологичния отпечатък


Ароматът съставлява композиция от калабрийски бергамот и зелен бергамот, за свежо, зелено и витално чувство. В основата се откроява сетивен, текстуриран дървесен акомпанимент с индонезийско пачули, а в сърцето си крие опияняваща нотка от тунизийски портокалов цвят, отгледан особено за Yves Saint Laurent Beauté.

Вдъхновението

Ароматът на актуалната неустрашимост, на мъжа, който е свободен да бъде себе си, с всичките си нюанси, и който приема всичките си страсти - това е инспириращата концепция, която стои зад основаването на новия парфюм на YSL. Флаконът е грациозен и флуиден, с черен лакиран монолит, който отразява облика на всеки, който се огледа в него.



Еко-ангажираност

Намаляването на въглеродния отпечатък е приоритет на от ден на ден компании и производители на всевъзможни артикули и материали. Yves Saint Laurent Beauté реализира този, като употребява естествени материали както за парфюма, по този начин и за опаковката. Калъфът и флаконът на MYSLF могат да се рециклират. Бутилката е направена от рециклирано стъкло, което приказва за кръгово потребление на материалите, а картонената опаковка на кутията е сертифицирана по FSC™ MIX - етикет за следена дървесина. Като употребява FSC™ картон за калъфа, Yves Saint Laurent Beauté поддържа ръководството на горите, което е съобразено с хората и околната среда.



Всички формати на MYSLF могат да се зареждат неведнъж. При повторното пълнене се икономисват 43% стъкло, 75% метал, 21% пластмаса и 16% хартия. За съпоставяне: 1 бутилка за неведнъж пълнене от 100 ml е равна на 2 бутилки за неведнъж пълнене от 150 ml и 4 бутилки за неведнъж пълнене от 100 ml.

Лицето на MYSELF

Лице на новия мирис е Остин Бътлър, който изцяло приема това, което е, с всички разнообразни аспекти на личността си. Чувствителен и дръзновен, убеден, достоверен, комплициран като темперамент - актьор с неоспорим гений. Изборът не е инцидентен, Остин изцяло дава отговор на думите на Ив Сен Лоран:
“Осъзнах, че най-важната среща в живота е срещата със самия себе си. ”


Себе си и екологични - имаме потребност от това. И една дребна загадка: ние обожаваме да носи мъжки парфюми. А вие?
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР