Арнолд Шварценегер говори за остаряването. Бившият губернатор на Калифорния, звезда

...
Арнолд Шварценегер говори за остаряването. Бившият губернатор на Калифорния, звезда
Коментари Харесай

Арнолд Шварценегер признава, че е обикновен смъртен, що се отнася до остаряването

Арнолд Шварценегер приказва за остаряването.

Бившият губернатор на Калифорния, звезда от екшън филми и културист споделя, че си спомня време, когато тялото му се е чувствало „ мощно “. Сега, на 76 години, той не се усеща напълно същото.

Шварценегер се появи в „ Шоуто на Хауърд Стърн “ на SiriusXM, където сподели, че резервира възприятието си за комизъм по отношение на остаряването.

„ Усмихвам се някак си, тъй като всеки ден се виждам в огледалото и споделям „ Да, гнусен си “, сподели той на Стърн.

Той продължи: „ Вижте това тяло. Погледнете гръдните мускули, които преди бяха твърди, издръжливи и в действителност мощни. Сега те просто висят там. “ Искам да кажа, какво, по дяволите, става тук? “

Звездата от " Терминатор " добави, че знае какво е имал, когато е бил по-млад.

„ Когато си бил приветстван години наред като това висшо тяло и имаш дефиницията и виждаш вените да се спускат надолу по корема ти, и виждаш вени на върха на гърдите си и по-късно да ги разрежеш, въртиш часовника 50 години и ти Стоите там и към този момент не виждате това “, сподели той.

Шварценегер промотира новата си книга. „ Бъди потребен “, в който той изяснява на хората инструментите, които е употребявал, с цел да успее в живота.

„ Нека да отидем и да научим децата да бъдат твърди, да излизат и да спортуват, да вървят и да учат, да се борят и от време на време да минават през такива мъчителни моменти “, сподели той на Стърн.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР