Арман Бабикян и проф. Велислав Минеков от „Отровното трио“, които

...
Арман Бабикян и проф. Велислав Минеков от „Отровното трио“, които
Коментари Харесай

От Отровното трио създават комитети, стягат се за избори

Арман Бабикян и проф. Велислав Минеков от „ Отровното трио “, които участваха ефективно в дългите антиправителствени митинги, се срещнаха с жители на площад „ Свобода “ в Хасково. Двамата обясниха, че визитата им е част от обиколката из страната, в която основават комитети по места, съобщи Haskovo.info. Основната цел е провеждането на почтени парламентарни избори, а за това ще са нужни 12 000 наблюдаващи.

Бабикян и Минеков споделиха, че са записали марката „ Отровното трио “, тъй като са се появили сходни в мрежата. Те оповестиха, че се водят договаряния с извънпарламентарни партии, като тези на Слави Трифонов, Мая Манолова и Христо Иванов. Целта е да се реализира обединяване, което да „ измете “ ГЕРБ от ръководството на страната. От триото се дефинираха като мост, по който да се реализира това обединяване и протестният избор да се излее в урните. Ако никой не мине по този самобитен мост обаче Бабикян и Минеков споделиха, че ще се изправят и работят сами.

Те на няколко пъти повториха, че с помощта на митингите ръководещите от ГЕРБ са съществено засегнати, само че мафията не желаела да се даде елементарно. Двамата дефинираха епидемията с ковид в страната не като здравна, а към този момент като филантропична рецесия, тъй като държавното управление 8 месеца не се е подготвило за втората вълна.

От „ Отровното трио “ споделиха на хората на площада да бъдат единни и в случай че някой от тях бъде притиснат от ръководещите, всички да реагират в негова отбрана. На искащите бяха събрани контактите за връзка с триото.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР