АРЛИНГТЪН, Тексас — Dak Prescott хвърли 345 ярда и два

...
АРЛИНГТЪН, Тексас — Dak Prescott хвърли 345 ярда и два
Коментари Харесай

Cowboys отказаха Lions с множество опити за 2 точки, за да запазят надеждите за титлата на NFC East

АРЛИНГТЪН, Тексас — Dak Prescott хвърли 345 ярда и два тъчдауна, а Dallas Cowboys стопираха Detroit Lions в третия опит Реализиране на 2 точки с оставащи 23 секунди, запазвайки победа с 20-19, с цел да удължат своята серия от победи вкъщи до 16 мача в събота вечер.

При първия опит за превръщане след паса на Джаред Гоф от 11 ярда за тъчдаун към Амон-Ра Сейнт Браун, Гоф приключи пас към линейния чиновник Тейлър Декър, само че беше решено да не дава отговор на условията за правоприемник.

Лъвовете още веднъж стигнаха до 2 от 7-ярдовата линия и бяха спрени при прихващане, което даже не доближи крайната зона, само че Каубоите бяха извикани за засади.

При последния опит пасът на Гоф към Джеймс Мичъл беше повърхностен, завършвайки празника в Далас на въвеждането на двукратния притежател на Super Bowl треньор Джими Джонсън на почетния кръг на тима на полувремето.

CeeDee Lamb хвана тъчдаун от 92 ярда, което беше вторият най-дълъг пас в историята на клуба — зад връзката от 95 ярда през 1966 година...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР