Арлинг Холанд от Борусия Дортмунд със сигурност е сред младите

...
Арлинг Холанд от Борусия Дортмунд със сигурност е сред младите
Коментари Харесай

Съдия на терена, фен в тунела: Рефер взе автограф от Арлинг Холанд

Арлинг Холанд от " Борусия " Дортмунд сигурно е измежду младите звезди на футбола. Норвежецът натрупа голове, само че и почитатели, които са впечатлени от качествата му.

Понякога се случва да се появи на един терен с обожател. Но не от тези, които нахлуват по време на мач, а от... експертите.

След мача на " Борусия " с " Манчестър Сити " страничният арбитър от Румъния Октавиан Шовре настигна Холанд в тунела. Той извади лист от екипа си и изиска два подписа.

A referee’s assistant should not be asking a player for autographs after a match in the tunnel as happened with Haaland.
UEFA won’t want to see this surely
— Rob Harris (@RobHarris)

Холанд, който е наблюдаван от грандове като " Барселона " и " Реал " Мадрид, не отхвърли. Дори откликна с огромно наслаждение! Ситуацията се видя онлайн в ефира на британска медия, която излъчва мачовете от Шампионската лига.

Редица експерти се изрекоха, че държанието на Шовре е неприемливо.

Снимка: Reuters

Джолиън Лескът - някогашният британски футболист, съобщи, че държанието на рефера е детинско. Оуен Харгрийвс беше безапелационен, че моментът не е бил подобаващ.

Докато мениджърът на " Манчестър Сити " Хосеп Гуардиола не видя нищо неправилно.

Снимка: Reuters

" Може би индивидът е почитател на Холанд, за какво не? Възможно е подписът да е за сина или щерка му. Никога не съм виждал нещо сходно, само че съдиите свършиха добра работа. Даже бих споделил, че се оправиха превъзходно и нямаха проблеми в мача ", сподели експертът.

Всъщност срещата приключи с победа 3:1 за " жителите ". Холанд не означи гол в мача. Реваншът е след седмица - на 14 април и може да го гледате директно по RING.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР