Аржентинският десен бек Алекс Виго ще стане играч на Лудогорец,

...
Аржентинският десен бек Алекс Виго ще стане играч на Лудогорец,
Коментари Харесай

Лудогорец представя аржентинец от Ривър Плейт

Аржентинският десен бек Алекс Виго ще стане състезател на Лудогорец, написа " Мач Телеграф ". Той е благосъстоятелност на Ривър Плейт, само че през 2022 година игра като преотстъпен в Индепендиенте.

В южноамериканската страна към този момент оповестиха, че Виго ще облече фланелката на разградчани, като даже е подписал контракт до края на 2025-а, който влезе в действие, в случай че премине сполучливо медицинските и функционални проучвания. Информациите сочат, че Лудогорец ще заплати 50 % от правата на 23-годишния футболист или към 1.7 милиона евро.
 Чакан в Лудогорец се сбогува с горест с тима си
Чакан в Лудогорец се сбогува с горест с тима си

Идва в Разград

" Дойде денят, в който би трябвало да кажа сбогом. Просто желая да благодаря за положителното време, прекарано дружно. Както и за поддръжката, която ми оказахте в сложните моменти. Знам, че сбогуването ми не е най-хубавото, и по тази причина желая да се извиня, в случай че към ви разочаровал, тъй като изпитвам любов и почитание към клуба, който отвори вратите си за мен. Бях благополучен да съм паралелно до невероятни сътрудници. Ще вардя единствено хубави мемоари от работата ми с тях. Но защото потеглям по нов път, остава единствено са ви пожелая повече шанс и триумф! Надявам се, че в бъдеще може да се съберем още веднъж. Благодаря за всичко, Индепендиенте ", написа Виго.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР