Аржентинската състезателка на ВК Левски Гуадалупе Мартин Рамела ще остане

...
Аржентинската състезателка на ВК Левски Гуадалупе Мартин Рамела ще остане
Коментари Харесай

ВК Левски преподписа за три години с аржентинка

Аржентинската състезателка на ВК Левски Гуадалупе Мартин Рамела ще остане в отбора и през идващите три години, оповестиха от клуба.

Новият контракт на Гуадалупе стана факт през днешния ден в деня, когато тя навършва 21 години.

В последния мач за този сезон аржентинката получи тежка травма при провалянето от Славия в женското състезание, като се наложи състезателката даже да бъде оперирана.

Сега, на младата посрещачка ѝ следва да се завърне в своята татковина, където ще продължи усилена работа по възобновяване си с физиотерапевт, а самата тя разкри, че е щастлива от фактът, че е получила предложение за нов контракт от Левски макар контузията.

" Много съм щастлива. Все отново възобнових контракта за 3 година, което е доста дълъг интервал. Тук бях доста добре посрещната от управлението, треньорите, девойките, от всички. Наистина съм доста щастлива и се надявам да се върна в доста добра форма при започване на идващия сезон. Много съм щастлива, че в подобен миг на тежка травма клубът ме поддържа и желая да се върна още по-силна. Ще направя всичко допустимо да развеселявам всички в клуба и последователите ", показа волейболистката в изявление за YouTube канала на ВК Левски.

Един от президентите на " сините " Владимир Николов също изрази задоволството си, че Гуадалупе Мартин Рамела, която е сестра на Алехандро Торо от мъжкия отбор на Левски, ще остане в клуба.

" Радваме се, че Гуадалупе остава при нас. Тя бе призната доста задушевно от всички и бързо се приспособява. Също по този начин бързо сподели, че може да бъде в основата на един боеспособен женски тим, който желаеме да изградим. Съжаляваме, че получи такава тежка травма, само че в спорта това са случва. Гуадалупе е млада и ще се оправи. Вярваме, че при завръщането си ще покаже своите благоприятни условия ", съобщи Николов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР