Ариана Гранде изненада всички, след като се разбра, че се

...
Ариана Гранде изненада всички, след като се разбра, че се
Коментари Харесай

Ариана Гранде се омъжи без да каже на никой

Ариана Гранде изненада всички, откакто се разбра, че се е омъжила за половинката си Далтън Гомес без непотребен звук - на загадка гала, състояла се преди броени дни.

Новината, че изпълнителката на " 7 Things " е застанала пред олтара с годеника си, с който са разменили както обети, по този начин и брачни халки, бе обявена през вчерашния ден от неин представител. Така, списание " People ", той удостовери слуховете, тръгнали малко по-рано, че двойката е направила идната крачка в връзките си, узаконявайки своята връзка. Според TMZ двойката се е оженила през уикенда в дома на певицата, намиращ се в Монтесито.

" И тя, и той обичат Монтесито. Те прекарват доста време там ", сподели източник пред списание " People ". " Изглежда напълно естествено те да си кажат " Да " в красивата и историческа къща на Ариана. "

Ариана Гранде е на 27 години, а брачният партньор ѝ, който е брокер на първокласни парцели - на 25. Певицата разгласи годежа си през декември предходната година, когато двамата заживяха дружно по време на изолацията поради пандемията. Те се появиха за първи път обществено в клипа ѝ " Stuck with U ", записан с Джъстин Бийбър в Калифорния. Той излезе при започване на май с благотворителна цел.

Ариана Гранде беше сгодена за малко и за водещия на предаването " На живо в събота вечер " Пийт Дейвидсън през 2018 година, само че те се разделиха след пет месеца, напомня Българска телеграфна агенция. Преди това тя имаше продължителна връзка с рапъра Мак Милър, който умря от свръхдоза към четири месеца откакто скъсаха през 2018 година

Хитовете на Ариана Гранде в класациите в този момент са " 34+35 ", " Positions ", " pov " и ремиксът на " Save Your Tears " с Weeknd.

" Да, ожениха се! Събитието бе малко и интимно, на него участваха не повече от 20 души. Любовта изпълваше цялото помещение, а фамилиите на двамата бяха извънредно щастливи ", сподели той пред изданието.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР