[архив Капитал] Още по темата Защо няма манипулация КФН не

...
[архив Капитал] Още по темата Защо няма манипулация КФН не
Коментари Харесай

"Капитал" стана на 25 години

[архив Капитал] Още по тематиката
Защо няма операция

КФН не изследва въздействието върху пазара от журналистическите публикации, а санкционира медии за потребление на неофициални източници
16 яну 2015
Никой не харесва кучето, което хапе

Брой 1, година I, 4 - 10 октомври 1993 година
4 окт 1993 Иво Прокопиев е съиздател на вестник " Капитал " от основаването му през 1993 година

Фотограф: Надежда Чипева Днес " Капитал " навършва 25 години! Дадох си сметка, че в по-голямата си част от живота си съм бил издател на " Капитал "...

Сърдечни поздравления към хората, с които го създадохме, към екипа през годините и най-много към читателите!

Благодаря за доверието! Аудиторията на " Капитал " (без троловете) демонстрира това, което България може да бъде - виновна, честна, успяваща.

Благодарности към екипа за професионализма, куража и постоянството да остоява правилата, които са ни събрали, без значение от множеството закани и непрекъснати, брутални офанзиви против нас.

Нищо от първоналачната ни убеденост за вярната посока не е променено, дори в противен случай. Във времена, в които следим възходящо предпочитание от властта да репресира съперници и да всява боязън, отбраната на персоналната независимост и законността са по-важни от всеки път.

Продължаваме да имаме вяра, че цената и работните места в стопанската система се основават от бизнесмените, а страната е само инструмент за сигурност за своите жители. Държавата е подчинена на ползите на жителите си, а не назад. Обратното е " частна ", завладяна, страна. Най-важната част от задачата на " Капитал " е отбраната на свободната самодейност.

За 25 години с " Капитал " израснаха първите генерации български бизнесмени. С тях преживяхме дружно и приятната възбуденост от триумфа, както и компликациите на икономическите и финасови рецесии. Вярвам, че с информацията и следствията си сме помогнали за вземането на доста верни бизнес решения.

Като издатели по най-болезнен метод, на личния си тил научихме уроците на цифровата промяна в медиите. Това ни дава самочувствие като медиа да опитаме да помогнем на другите браншове да преминат по-леко през този развой. След още 25 години методът, по който живеем и вършим бизнес, ще е изцяло друг от през днешния ден.

Четвърт век е съществено тестване за една гражданска институция. Удовлетворен съм, че успяхме да запазим независимостта и достолепието си през годините. Това е в основата на доверието на читателите. Затова с доста признателност и даже с малко горделивост мога да кажа: " Продължаваме напред, продължаваме дружно! "
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР