Архитект Младен Иванов Иванов е класиран на първо място в

...
Архитект Младен Иванов Иванов е класиран на първо място в
Коментари Харесай

Арх. Младен Иванов е класиран на първо място за избор на гл. архитект на Стара Загора

" Архитект Младен Иванов Иванов е класиран преди всичко в извършения от община Стара Загора конкурс за избор на нов основен проектант ".

Това сподели за секретарят на локалната администрация Делян Иванов, който е и член на конкурсната комисия за избор на нов основен проектант. Той посочи, за първи път с изключение на тест на състезанието е имало и писмена разработка по тематика „ Цели на основния проектант в устройственото обмисляне на община Стара Загора “. 

„ Участие в конкурсa взеха двама претенденти. Разликата сред двамата беше към 10 години опит, което се видя и по време на теста, и на писмената разработка “, сподели още още Иванов. 

Председател на комисията беше инж. Янчо Калоянов, зам.-кмет „ Устройство на територията, строителство и вложения “ . " Очаква се класираният на първото място в състезанието да бъде публично назначен от 11 юли за основен проектант, " добави още секретарят на локалната администрация.

Длъжността основен проектант на община Стара Загора беше освободена след документално заявление на арх. Виктория Грозева, поради спор на ползи, открит от инспекция на Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество.

Временно изпълняващ длъжността е арх. Николай Василев. Той е шеф отдел „ Устройство на територията “ на община Стара Загора.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР