Арганово масло за премахване на бръчките около очите Много от жените,

...
Арганово масло за премахване на бръчките около очите
Много от жените,
Коментари Харесай

Арганово масло за премахване на бръчките около очите

Арганово масло за унищожаване на бръчките към очите

Много от дамите, след 40-те, са изправени пред следите от стареене по лицето. Бръчките при някои са по-малки, при някои по-изразени, само че едно е общо за всички – всяка жена желае да се отърве от тях.

Една жена решила да показа с всички остаряла турска рецепта за унищожаване на бръчките към очите, която й помогнала да реализира невероятни резултати.

Аз съм на 48 години и с течение на времето бръчките по лицето ми станаха по-изразени.

Започнах да виждам, че когато поставям пудра, наподобявам още по-зле, защото попива в бръчките и наподобявам като порцеланова кукла.

Този проблем ме притесняваше доста и ми се струваше, че в никакъв случай повече няма да бъда красива.

Знам, че ще остареем, само че не мога да се примиря с обстоятелството, че след няколко години лицето ми ще е набръчкано. Нямах пари за скъпи процедури, нито пък желаех да върша някаква естетическа промяна, само че бях доста недоволна от външния си тип, до момента в който един ден не се срещнах с една туркиня.

Тя беше по-стара от мен и лицето й беше безпрепятствено и чисто. Невероятният й загар ме впечатли. Направих й комплимент и я попитах по какъв начин се грижи за лицето си. Тя ми отговори, че подхранва лицето си с чисто арганово масло и вода.

Посъветва ме и аз да опитам същото и че след 15 дни ще виждам огромна разлика.

По нейна рекомендация открих чисто арганово масло и би трябвало да загатна, че съществуват разнообразни типове масла и най-често някои смеси.

Сутрин и вечер след измиване нанасях от маслото и след седем дни усетих, че лицето ми е безпрепятствено като коприна, а както сподели Фатима, след 15 дни забелязах, че бръчките изчезват.

Не забравяйте, че е значимо, маслото да е чисто другояче няма да постигнете същия резултат.

Изминаха четири месеца от срещата ми с Фатима, лицето ми наподобява красиво и би трябвало да призная, че съм доста удовлетворена. По-дълбоките бръчки не изчезнаха изцяло, само че постепенно понижават.

Сега всяка заран и вечер мия лицето си с наслада, аз съм щастлива, тъй като най-сетне открих естествено средство, което ми оказа помощ и чиято цена е налична.

Препоръчвам ви да опитате тази рецепта още в този момент и ще се радвате на отлични резултати.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР