Арестуваният за убийството на Кристина Благоева Калоян Каймакчийски сякаш имал

...
Арестуваният за убийството на Кристина Благоева Калоян Каймакчийски сякаш имал
Коментари Харесай

Калоян преди убийството на Кристина: Смених доста жени след нея! Забравих физиономията ѝ

Арестуваният за убийството на Кристина Благоева Калоян Каймакчийски като че ли имал раздвояване на личността. Близките на мъжа доре не предполагали, че той я е тормозил и следил, тъй като добре се прикривал.

Повечето от приятелите му не помнят в миналото да им е приказвал за Кристина. Негов другар твърди, че когато я споменавал, казвал с най-спокойния звук, че е не запомнил даже физиономията и към този момент нищо не ги свързва: “Смених много дами след нея, имах доста гаджета, не я помня.”

За двете му самоличности не е знаела и военнослужещата Йордана Соколова, с която живеел. Тя не била наясно с обстоятелството, че на 3 април Каймакчийски взел револвера, с цел да стреля по Благоева.

“Ходих с Калоян в Пазарджик, когато го съдеха за палеж на автомобил и закана за ликвидиране - спомня си пред медията ни Александър Алексов. - Тогава не имах вяра в какво го упрекват, само че в този момент към този момент нещата са напълно разнообразни. Кристина беше доста блага жена, гледаше си детето. Знаех, че са се разделили. Въобще не съм предполагал, че още са дружно. Мислех, че към този момент е с Йордана. Как съм го познавал, а то какво се оказа действително. Ако знаех какво му се върти в главата, може би другарски диалог щеше да му помогне. За жал, към този момент нищо не може да се направи за Криси. А Калоян би трябвало да получи помощ и наказване. Наистина като другар беше постоянно на линия, само че очевидно си е имал съществени вътрешни проблеми.”
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР