Арестуваният преди два месеца за разпространение на детска порнография и

...
Арестуваният преди два месеца за разпространение на детска порнография и
Коментари Харесай

Арестуваният за педофилия питчер на Питсбърг с 21 нови обвинения

Арестуваният преди два месеца за разпространяване на детска порнография и упражняване на секс с малолетни питчер на Питсбърг Пайрътс Фелипе Васкес още веднъж не беше пуснат под гаранция. Вместо това 28-годишният бейзболист от Венецуела получи нови 21 обвинявания в педофилия – 10 случая на противозаконен полов контакт с малолетни, 10 случая на детска порнография и един случай на разврат с малолетна.

Пред съда в Уестморланд Каунти, Пенсилвания, Васкес пледира почтен по всички обвинявания. Новият му юрист Робърт Уийлок пък разгласи, че ще пази клиента си по делото, макар че всички улики сочат неговата виновност. По време на чуването юристът загатна, че разполага с доказателства, че една от жертвите на закононарушенията е излъгала за възрастта си и е посочила на Васкес подправена персонална карта.

MLB's Felipe Vazquez Accused of Child Porn, Hit With 21 New Felonies https://t.co/zkGHh38cFs
— TMZ (@TMZ) November 19, 2019
Двукратният участник в Мача на звездите на МЛБ не беше разпитван, а единствената му реакция след отказаната гаранция беше тежка въздишка. Васкес, който беше задържан на 17 септември, е изправен пред редица обвинявания както в Пенсилвания, по този начин и във Флорида. Досега той беше упрекнат в три разнообразни случая на полови похищения против девойки на 11-, 13- и 16-годишна възраст в единия щат, както и разпространяване на видео материали с детска порнография в другия.

От прокуратурата във Флорида желаеха изгонване на Фелипе Васкес, само че получиха отвод в настрана решение на съда в Уестморланд Каунти във вторник.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР