Арестуваният медик е бил борец за правда и е ненавиждал

...
Арестуваният медик е бил борец за правда и е ненавиждал
Коментари Харесай

Разкриха невероятни факти за доктора герой Димитров. Целият квартал със симпатия го нарича...

Арестуваният доктор е бил герой за истина и е ненавиждал крадците и нарушителите, написа Блиц. Източник на медията разкри, че ренгенологът е бил прочут в квартала си с прякора Гамена. Това название обаче познатите и приятелите му употребявали не като обидно, а в противен случай, наричали го по този начин със благосклонност, тъй като бил несклоняем към нередностите и не спирал да се бори с тях.

Преди време се прибирал към у дома в ранните часове на нощта и вижда двама автоджамбази да тарашат мерцедес, беше ги строшил от пердах на единия му беше счупил крайници, а на другия три ребра, беше ги гонил до дупка, с цел да ги смачка. Скачал е и на мутри с цел да пази почтени пострадали.

Гамена е огромен пич, да анормален е, не го слуша главата, не го е боязън от нищо, само че е добър и обективен, не е мафиот и спекулант, в противен случай ненавижда ги “, написа още в писмото. Днес в 12 часа ще има втори митинг пред Второ районно управление (на МВР) в Пловдив. Очаква се на него да се стекат стотици в поддръжка на задържания рентгенолог с искане за освобождението му. В нощта на 1 против 2 март доктор Димитров простреля крадеца Жоро Плъха, откакто нарушителят проникна в дома му. 
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР