Арестуван е трафикант на хора, натъпкал в леката си кола

...
Арестуван е трафикант на хора, натъпкал в леката си кола
Коментари Харесай

Арестуваха каналджия, натъпкал 9 сирийци в лека кола (СНИМКИ...

Арестуван е трафикант на хора, натъпкал в леката си кола 9 сирийци, измежду тях жена и дете, минали нелегално границата сред Турция и България. По случая е формирано бързо произвеждане под наблюдението на прокуратурата в Свиленград. Това оповестиха от районното държавно обвиняване в Хасково.

Случката е от 4 часа тази заран. Тогава почнала интервенция за противопоставяне на противозаконната миграция в землището на пограничното село Сладун. Там гранични служители на реда от сектора в Свиленград блокирали Аудито на каналджията. В багажника и купето на возилото му комби имало 11-годишно момиче, жена и още 7 мъже. Всички те са сирийци.



" Шофьорът на автомобила е арестуван за 24 часа по закона за Министерство на вътрешните работи и следва против него да бъде повдигнато обвиняване. Чужденците ​са настанени миграционен център. По делото се правят дейни процесуално-следствени дейности под надзора на Районна прокуратура – Хасково – Териториално поделение – Свиленград ", разясниха от апелативното държавно обвиняване в Пловдив.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР