Арестуван е шефът на отдел "Наркотици" в ГДБОП, заедно с

...
Арестуван е шефът на отдел "Наркотици" в ГДБОП, заедно с
Коментари Харесай

Гешев обяви в Туитър ареста на шефа на отдел Наркотици в ГДБОП

Арестуван е шефът на отдел "Наркотици " в ГДБОП, дружно с още двама висши чиновници на службата. Арестът е поради приемане на рушвет и се случи след акция на Специализираната прокуратура и Министерство на вътрешните работи.

„ Става въпрос за проведена незаконна група, която е осигурявала логистика или чадър на групи, занимаващи се с разпространяване на опиати освен на територията на България посредством подкупи. Длъжностните лица са най-висшите ръководители за противопоставяне на опиатите на територията на България. Те са и главните точки за контакт с нашите интернационалните сътрудници по линия на противодействието на трафика на опиати “, съобщи основният прокурор Иван Гешев.

Интересен щрих е, че Гешев в началото пусна информация за акцията в Туитър.

"Прокуратурата и Министерство на вътрешните работи са и ще са безкомпромисни към всевъзможни случаи на закононарушение, без значение от кого са осъществени и дали става въпрос за чиновници на Министерство на вътрешните работи или магистрати от прокуратурата. Не вършим разлика кой нарушава закона и от коя институция е. В интерес на българските жители е самите ние да си почистим къщичката. Това не е случвало в новата история на България. Организация в подобен размер ", съобщи в следствие на брифинг основния прокурор.

Публикацията на Гешев в обществената медия бе съпроводена от фотография и текст: "Времето на недосегаемите свърши! Независимо къде и още по-малко, в случай че се отнася до най-висшият чиновник за битка с наркотрафика. Поздравление за работата на „ Вътрешна сигурност " на Министерство на вътрешните работи и на Специализирана прокуратура ".

Последва и втори туит от обвинител №1: "Дойде време пред съда да бъдат изправени всички, които тровят децата на #България и тези, които вместо да ги проверяват, са били на заплата при тях и са ги прикривали от правораздаването. "

Очаквайте подробности
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР