Арестуваха семейство от димитровградското село Крепост по подозрения за подготвяна

...
Арестуваха семейство от димитровградското село Крепост по подозрения за подготвяна
Коментари Харесай

Арестуваха семейство от димитровградско село за изборни нарушения

Арестуваха семейство от димитровградското село Крепост по съмнения за подготвяна изборна търговия. Задържани са мъж на 38 година, брачната половинка му на 37 година и сина им на 18 година, заяви на брифинг шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Хасково Чавдар Георгиев.
Акцията е станала през днешния ден, а служителите на реда са следили фамилията повече от месец. В хода на дейностите в обект за бързо хранене на семейството органите на реда са разкрили бележник с към 20 имена, против които са попадали разнообразни суми, уточни Георгиев. Намерена е също по този начин и противозаконна пушка. Те са конфискувани като материални доказателства.
Мъжът е престъпно проявен и е локален водач, от който популацията е имало почит. Предстои да бъде изяснено в интерес на кого са били хипотетичните противозаконни дейности. Идната неделя в селото има балотаж за кмет на обитаемото място. На този стадий арестуваните не дават пояснения, сподели Георгиев в отговор на журналистически въпрос.
Той заключи, че в хода на предизборната акция в района са осъществени голям брой инспекции по линия на изборните права на жителите. С днешното следствие формираните досъдебни производства станаха три на брой.
Народоосвободителна въстаническа армия ТВ
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР