Арестуваха двама апаши в Пловдив и областта. За едната кражба

...
Арестуваха двама апаши в Пловдив и областта. За едната кражба
Коментари Харесай

Обраха македонец в центъра на Пловдив

Арестуваха двама апаши в Пловдив и региона. За едната кражба в полицията е получен сигнал в сряда, когато жител на Република Северна Македония съобщил, че ден по-рано е станал жертва на посягане. Той разказал, че пред денонощен магазин в централна градска част чужд мъж отмъкнал раницата му с персонални документи, мобилен телефон и сумата от 300 евро, оставената без контрол за минути.
Прочетете още
Дни по-късно напъните на чиновниците белязали триумф и в районното ръководство е отведен 55-годишен престъпно проявен мъж. С разпореждане на районна прокуратура му е взета мярка за задържане под стража до 72ч. Работата по документиране на случая продължава.

21-годишен престъпно проявен и 16-годишен юноша са арестувани за осъществена кражба. Разследването почнало в сряда, след сигнал за взломно посягане на сумата от 900 лева и монетник от вендинг машина в Катуница. При следствието създателите на действието са открити и отведени в полицейския арест на РУ-Асеновград за период до 24 часа. Образувано е досъдебно произвеждане.

 

 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР