Арестуваха 32-годишен мъж с наркотици, опитал да излъже, че е

...
Арестуваха 32-годишен мъж с наркотици, опитал да излъже, че е
Коментари Харесай

Арестуваха 32-годишен мъж с наркотици, опитал да излъже, че е полицай

Арестуваха 32-годишен мъж с опиати, опитал да излъже, че е служител на реда. Задържането е станало в рамките на специализирана интервенция за противопоставяне на престъпната престъпност и надзор на пътното придвижване, извършена във вторник, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Проверен е лек автомобил БМВ, ръководен от 32-годишен кюстендилец. Водачът е отказал тест за приложимост на алкохол и наркотични субстанции.

При инспекцията мъжът се е показал за чиновник на Министерство на вътрешните работи – в столична конструкция. Екипът, извършващ инспекцията, незабавно е уведомил дежурен следовател.

При последвалите дейности в автомобила са открити 96 г канабис и 130 г бяло прахообразно вещество, което е реагирало на амфетамин. Видът на наркотичните субстанции е открит с полеви наркотест, съобщи през днешния ден.бг.

При осъществените процесуално-следствени дейности от населяваното от мъжа жилище са конфискувани електронна везна, гриндер и 10 г канабис.

32-годишният е арестуван с полицейска заповед в ареста на районно управление (на МВР) Кюстендил, по случая е формирано следствено дело. Уведомен е дежурен прокурор.

Представители на полицията и прокуратурата ще дават информация по случая по-късно през днешния ден.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР