Арестът на британския гражданин Дейвид Бодил, заподозрян за подготовка на

...
Арестът на британския гражданин Дейвид Бодил, заподозрян за подготовка на
Коментари Харесай

Арестът на британеца в Плевенско предизвика напрежение в парламента 


Арестът на английския жител Дейвид Бодил, обвинен за подготовка на терористични дейности, провокира отзив и напрежение в Народното събрание.

От -СДС желаеха вицепремиерът и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев и ръководителят на ДАНС, а по-късно на закрито съвещание да обяснят дали е имало пробив в националната ни сигурност.

“В страната беше арестуван търсен терорист. Досег с този човек, повече от месец, е имал наш сътрудник депутат. Тревогата ни е поради здравето на нашия сътрудник, тя е била заблудена от неговия добродушен тип ”, сподели Георг Георгиев от -СДС.

“Когато един терорист му оказва помощ да се устрои народен представител, това се назовава вербовка на един сътрудник за въздействие ”, сподели Маноил Манев от -СДС.

“Аз съм толерантен, само че има граници. Ние ще подкрепим предлагането за чуване на министъра. Правят се тълкования да бъде унизен един заслужен човек - нашият сътрудник господин Симеонова ”, сподели от “ ”.

“България в действителност е разграден двор, ежедневно влизат хора през границите ни. Вече сами не можем да се пазим ”, счита водачът на “ ”.

Загубихме два часа в политическо говорене. Трябва да одобряваме закони ”, сподели водачът на.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР