Арестант е избягал от полицейско управление в Пловдив. От Областната

...
Арестант е избягал от полицейско управление в Пловдив. От Областната
Коментари Харесай

За смях ги направиха: Арестант избяга от полицейското управление в Пловдив!

Арестант е избягал от полицейско ръководство в Пловдив. От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи потвърдиха случая пред OFFNews.

Тази заран, мъж, който бил арестуван за 24 часа, е съумял да се измъкне от служителите на реда от Трето районно ръководство. Предприети са всички дейности по залавянето му, оповестиха от полицията. Към момента няма детайлности защо е бил арестуван мъжът както и не се оповестява самоличността му.

Беглецът бил арестуван за владеене на опиати.

Като напомним избягалите 5 души от пандизите за тази година, един бе "издирен " мъртъв, различен - инцидентно хванат, поради необикновено изненадваща среща с локалния служител на реда, опандизените все едно преднамерено демонстрират на Министерство на вътрешните работи, че могат да разиграват министерството и чиновниците му както си желаят.

Валентин Радев и да си отиде, дворът от дълго време е разграден. И то преднамерено.

Едва преди няколко минути с кворум от 171 народни представители стартира изключителното пленарно съвещание за вота на съмнение към кабинета "Борисов 3 ". Вотът на съмнение е импортиран от ПГ на "БСП за България " и е единствена точка в дневния ред за съвещанието.

Първа думата взе лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Преди да стартира да чете претекстовете за вота на съмнение тя направи отклоняване от тематиката. "Започваме този спор сега, в който се разбра, че задържан преди малко е избягал от пловдивския арест ", съобщи Нинова.

"Надявам се Г-н Радев да го хванете до края на дебата. Че другояче може да пусне брада и да изчезне “, обърна се лидерката на Българска социалистическа партия към силовия министър Валентин Радев, който също е в пленарна зала. "Цигани с присъди бият служители на реда. Нормално ли е? ", попита Нинова във връзка безредиците от последните дни в Ботевград.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР