Арда (Кърджали) посреща в мач от 20-ия кръг на efbet

...
Арда (Кърджали) посреща в мач от 20-ия кръг на efbet
Коментари Харесай

Арда с нов шанс да се доближи до топ 3

Арда (Кърджали) посреща в мач от 20-ия кръг на efbet Лига и още веднъж ще се опита да редуцира изоставането си по отношение на челната тройка в класирането. Отборът на е на 4 точки зад втория и на 3 зад третия, само че при победа сигурно ще се приближи най-малко до един от тях, тъй като по-късно през днешния ден " червени " и " черно-бели " излизат в директен дуел на " Българска войска ".

Преди седмица Арда отстъпи с 2:3 при гостуването си на, само че това съответства с неверните стъпки на ЦСКА-София и Локо (Пд). Поражението беше едвам второ за кърджалийци през сезона, а на личен терен те не познават усета на загубата. Преди няколко дни отборът надделя с 1:0 и се класира за четвъртфиналите в шампионата за Купата на България, а част от титулярите бяха оставени да почиват за конфликта с Черно море.

Днес ще се завърне измежду титулярите, само че бразилецът Жуниньо още не е възобновен и офанзивата ще води. и ще играят по двата фланга, а и ще работят в средата на терена за Арда.

Черно море не стартира втория полусезон по мечтания метод. Тимът събра 4 точки от мачовете с Локомотив (Пловдив), ЦСКА-София и, а също така отпадна от Купата на България след нова загуба от " армейците ". Съставът на преследва влизане в първата шестица, като на този стадий заема 7-о място в подреждането, на 3 точки зад шестия.

В лазарета на Черно море влезе и бранителят Влатко Дробаров. Така до капитана ще стартира, а крайни бранители ще са и. Зе Гомеш ще играе на върха на офанзивата, подкрепян от, Илиан Илиев-младши и.

През есента варненци победиха Арда на " Тича " с 2:0. И двете попадения бяха дело на, който към този момент не е в тима. Арда пък към момента няма триумф над Черно море, откогато влезе в елита.

efbet Лига - 20 кръг:

АРДА (КЪРДЖАЛИ) - ЧЕРНО МОРЕ

Вероятни сформира:

АРДА (3-4-2-1): Караджов; Стоев, Крумов, Таравел; Лозев, Мартинов, Руменов, А. Георгиев; Коконов, С. Делев; Т. Йорданов
Старши треньор: Н. Киров
ЧЕРНО МОРЕ (4-2-3-1): Г. Георгиев; В. Попов, Станчев, Димов, Панов; Панайотов, Велев; Родриго, И. Илиев, Касми; Зе Гомеш
Старши треньор: И. Илиев

СЪДИЯ: Г. Кабаков
СТАДИОН: " Арена Арда "
НАЧАЛО: 15:00 часа

efbet Лига 20 кръг, събота 6 март  Арда (Кърджали) 15:00предстои  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР