Арда има нов едноличен собственик в лицето на Яшар Дурмушев,

...
Арда има нов едноличен собственик в лицето на Яшар Дурмушев,
Коментари Харесай

Арда има нов собственик

Арда има нов едноличен притежател в лицето на Яшар Дурмушев, оповестиха от клуба. Това се случва, откакто президентът на Арда Ахмед Моллахасан е трансферирал своите акции към Дурмушев, който по този начин се трансформира в едноличен притежател на клуба. Самият Моллахасан внесе обяснение по случая с дълго писмо до почитателите на тима.

Ето какво написа Моллахасан до почитателите на кърджалийци:

" Скъпи почитатели на Арда, употребявам клубния уебсайт на тима с цел да внеса едно конкретизиране. Първо желая да поздравя всички Вас с следващия триумф на нашия тим, който записа пета поредна победа в efbet Лига. През тази седмица, аз като собственик на акциите на Арда, ще ги трансферира на Яшар Дурмушев, след което той ще стане едноличен притежател на Арда. Преди една година и половина, когато тимът бе изоставен от предходните притежатели, ние дружно с Яшар поехме ръководството на нашия обичан тим. Тогава двамата си поставихме две цели: Арда да се стабилизира финансово, след което да се трансформира още веднъж във фактор в родното състезание. Сега самоуверено мога да кажа, че тези две цели са реализирани.

Искам да изкажа голямата признателност към всички Вас, с които през цялото това време бяхме дружно във всеки един мач, без значение дали сме победили или изгубили. Искам да благодаря на всички треньори и футболисти от клуба, с които имахме доста мотиви за наслада. Няма по какъв начин да не изкажа голямата признателност към кмета на гр. Кърджали доцент доктор инж. Хасан Азис, който бе непрестанно зад тима и помагаше с всичко, с което може. Най-важният човек обаче бе Яшар Дурмушев, който пое напълно финансирането на тима, и самоуверено мога да кажа, че Арда е един от дребното тимове в България, който няма никакви финансови отговорности.

Оставям тима в сигурни ръце в лицето на Яшар Дурмушев, който е футболен човек и милее за Арда. Тук е моментът да кажа, че Арда подписа нов 5-годишен контракт с главния спонсор efbet, с доста по-добри условия за клуба. Дори и да не съм към този момент притежател на Арда, аз ще оказвам помощ с цялото си сърце, нашият тим да реализира още по-големи триумфи.

Завинаги един от Вас!

Ахмед Моллахасан ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР