Арда и ЦСКА 1948 завършиха при резултат 0:0 в един

...
Арда и ЦСКА 1948 завършиха при резултат 0:0 в един
Коментари Харесай

Десетима от ЦСКА 1948 взеха ценна точка след изпусната дузпа, червен картон и отменен гол

Арда и ЦСКА 1948 приключиха при резултат 0:0 в един извънредно трагичен мач в Кърджали - финален за двата отбора от постоянния сезон на efbet Лига. Георги Ангелов получи пряк червен картон в 39-а минута. Ивайло Чочев изпусна дузпа в 60-а минута. Попадение на Светослав Ковачев беше анулиран в 80-а минута, а до края попадение по този начин и не падна.

Чочев записва първи удар в мача в 10-а минута, само че неакуратен.

Само три минути по-късно пристигна огромен късмет за домакините. След прекрасен извеждащ пас към Тонислав Йорданов стрелецът гърдира добре и стреля, само че Наумов избави с крайници.

В 22-а минута Ивайло Климентов затрудни Луков, само че стражът мазета в нов ъглов удар. В 36-а минута пристигна и най-интересният миг през първата част. След нарушаване против Ел Мами Тетах Георги Давидов отсъди дузпа за домакините.

ВАР обаче се намеси. Георги Давидов беше осведомен, че нарушаването е отвън наказателното поле, само че пък бранителят Георги Ангелов беше финален в отбрана, а това значи и пряк червен картон. В края на частта Ковачев стреля тъкмо, само че едва в ръцете на Дани Наумов.



В началото на второто полувреме домакините натиснаха, само че огромният късмет пристигна за ЦСКА 1948. След нарушаване в наказателното поле Георги Давидов се съветва с ВАР и отсъди 11-метров углавен удар за "червените ". Зад топката застана Ивайло Чочев, само че Мартин Луков съумя да избави в 60-а минута.



Само три минути по-късно Коконов стреля добре след появяването си на терена, само че неопределено. В 76-а минута Светослав Ковачев вкара, само че насладата на кърджалийци беше попарена след поредна дълга интервенция на ВАР. Георги Давидов и неговите сътрудници видяха игра с ръка директно преди удара на крилото, което докара до анулация на попадението.



До края на дуела се игра единствено на една врата, само че "червените " се бранеха със зъби и нокти за точката.

Арда - ЦСКА 1948 0:0

Ето и съставите на двата отбора:

Арда: Луков, Желев, Петков, Ганев, Кики, Котев, Тилев, Ковачев, Иванов, Тетах, Йорданов;

ЦСКА 1948: Наумов, Александров, Ангелов, Петров, Марин, Чочев, Мартинов, Климентов, Иванов, Русев, Колев;
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР