Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор, осми правнук на кралица Елизабет II и

...
Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор, осми правнук на кралица Елизабет II и
Коментари Харесай

Меган и Хари правят кръщене днес. Държат в тайна кои са кръстниците

Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор, осми правнук на кралица Елизабет II и наследник на Меган и Хари, ще бъде кръстен на загадка гала през днешния ден в Уиндзорския замък.

Чичо му, принц Уилям и брачната половинка му Кейт Мидълтън към този момент са пристигнали за ритуала, който ще се състои в доста стеснен фамилен кръг. Поканени са единствено 25 души, оповестява в. The Sun.

По гледище на родителите имената на кръстниците ще бъдат непокътнати в загадка. А светото свещенодействие по кръщаването на дребния Арчи ще бъде осъществено от епископа на Кентърбъри. Традициите във Англия повеляват бебетата да имат по трима кръстници. Кралските бебета нормално имат повече. Британски медии изричат догатки, че измежду кръстниците на Арчи може да е най-хубавата другарка на Меган Маркъл, канадската стилистка Джесика Мълрони, както и най-хубавите другари на принц Хари, братята Томас и Чарли ван Стробензий, с които е съученик.

Църквата на Англия не постанова ограничавания на броя на кръстниците, стига да са най-малко трима - двама от същия пол като бебето и един от противоположния пол.

Един от главните кралски ритуали ще бъде спазен на днешната гала - Арчи да бъде повит в същата дреха от набрана дантела, в която бяха кръстени братовчедите му - Джордж, Шарлот и Луи, деца на принц Уилям и Кейт Мидълтън, както и за дъщерите на Зара и Майк Тиндал Мия и Лена. Дрехата е нова, копие на обичайна, употребена за кралски кръщенета, като до момента е служила за тези церемонии в последните 11 години.

Оригиналната бебешка тога е създадена през далечната 1841 година и е послужила за кръщенета на десетки кралски бебета. За последно тя беше употребена през 2004 година, само че беше преценено, че е прекомерно нежна и кралицата разпореди да бъде непокътната, като се създаде копие.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР