Aquarius и Nemifist ще произвеждат съвместно високопроизводителни персонални компютри за

...
Aquarius и Nemifist ще произвеждат съвместно високопроизводителни персонални компютри за
Коментари Харесай

Aquarius ще започне производството на мощни геймърски компютри в Русия

Aquarius и Nemifist ще създават взаимно високопроизводителни лични компютри за геймъри и корпоративни консуматори, оповестява „ Комерсант„. Персоналните компютри, употребяващи технологиите на Nemifist ще бъдат сглобявани в предприятията на Aquarius.

Според Nemifist, съдействието ще усили производството с един порядък, в това число посредством „ усъвършенстване на процедурите за доставяне “. В допълнение към компютрите за игри фирмите възнамеряват да създават работни и графични станции за корпоративния сегмент.

Aquarius създава лични и портативни компютри за потребителския и корпоративния бранш, както и сървъри. Компанията съобщи, че е произвела към 2 млн. лични компютъра без да брои преносимите компютри и сървърите. Nemifist разполага с индустриална база в Москва, работи в бутиков формат и създава повече от 100 лични компютъра на месец според от размера на търсенето.

Както отбелязва производителят на електроника Fplus, геймърските компютри постоянно са с по-сложен дизайн спрямо домашните и офис уредите и употребяват скъпи съставни елементи.

Според Дмитрий Лукин, създател на Langame – разработчик на решения за компютърни клубове, огромните компютърни клубове нормално поръчват сглобяване на компютри от профилирани подразделения на дистрибутори. Според оценките на Langame към края на 2023 година в Русия има 2700 компютърни клуба. Те употребяват 73 000 лични компютъра. Средната дълготрайност на живота на един личен компютър е 3 до 4 години.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР