Април вече чука на вратата с всичките си пролетни емоции,

...
Април вече чука на вратата с всичките си пролетни емоции,
Коментари Харесай

Любов, пари или проблеми? Ето какво ще донесе април на всяка...

Април към този момент чука на вратата с всичките си пролетни страсти, стихии и изненадващи обрати. Ето какво чака всяка от зодиите:

Овен: Овните ще бъдат доста щастливи през април, тъй като ще осъществен една от огромните си фантазии, обвързвана с доста специфичен човек в живота им. Най-накрая ще завоюват сърцето на този, който постоянно са желали същински.

Телец: Телците могат да чакат един доста богат откъм страсти месец. Ще бъдат заобиколени от доста събития, които ще ги създадат същински щастливи. Най-голямото благополучие ще пристигна от това, че ще завоюват огромна сума пари, с които ще оправят живота си изцяло.

Близнаци: За Близнаците април ще бъде изпълнен с повече тествания, в сравнение с наслади. Ще би трябвало да се разделят със сегашната си работа и това ще бъде малко мъчно за тях. Особено в миг, в който в действителност имат потребност от пари. Хубавото е, че бързо ще намерят нещо ново, с което да закърпят фамилния бюджет.

Рак: Раците ще имат леки трудности през април и то свързани с любовния им живот. Възможно е даже да се стигне до разлъка, само че разделите от време на време са за положително. Дават ти ново начало и време да откриеш същинската си сродна душа.

Лъв: Лъвовете могат да чакат едно от най-щастливите събития през живота им тъкмо през април. Ще научат, че ще стават родители! Ще имат малко бебче, което ще направи живота им в пъти по-смислен и цялостен от преди. Дева: Девите ще имат едно в действителност огромно и доста щастливо събитие, което ще им се случи през април. Ще се сгодят! Щастливото събитие ще пристигна доста непринудено и ненадейно и ще им донесе същинска наслада. Най-накрая ще се почувстват на мястото си.

Везни: Везните ще имат доста щастливи събития през април, само че най-голямото благополучие ще пристигна с това, че ще научат значима вест за здравето си. Това, че всичко е наред, ще им даде крила и нови сили за нови завършения в живота. И ще схванат, че по-важно от здравето – няма!

Скорпион: Скорпионите ще би трябвало да се приготвят за по-труден месец април. Ще имат съществени пререкания с близки родственици, с които може и да не си приказват дълго време по-късно. Важно е обаче да бъдат откровени и да държат на своето!

Стрелец: Стрелците ще се радват на огромна изненада от обичания човек. Ще получат доста желан и огромен подарък, който в действителност ще ги направи доста щастливи. Хубаво е, когато някой мисли за теб и се старае да имаш всичко, нали?

Козирог: Козирозите ще имат по-труден април, тъй като ще изгубят работата си. В сложни времена като тези е предстоящо, само че въпреки всичко е неприятно. Хубавото е, че имат спестявания, които ще им стигнат тъкмо, до момента в който не се появи ново предложение на хоризонта. Прекарайте свободното си време в отмора, а не в паники. Всичко ще се подреди.

Водолей: Водолеите ще получат голяма изненада и една сбъдната фантазия през април. Всеки човек си има съкровена фантазия, която чака да се сбъдне през целия му живот. За благополучие – април е месецът за Водолеите, в който сърцата им ще преливат от щастие… и обич!

Риби: Предстои ви нова и вълнуваща връзка през април, която ще преобърне визиите ви за любовта. Имате толкоз доста да преживеете – сантиментални вечери, щастливи сутрини и буйни нощи. Насладете се на всичко, написа struma.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР