Април е страхотен месец! Но е сезонът на Овена, така

...
Април е страхотен месец! Но е сезонът на Овена, така
Коментари Харесай

3-те зодии, които ще се ВЛЮБЯТ през април

Април е страховит месец! Но е сезонът на Овена, тъй че, не е учудващо.
Голямата тематика на месеца е напредъкът, само че внимавайте да не тръгнете с рогата напред, както би направил овена, знак на зодията. Смешното е, че този месец имаме два значими съюза на астрологичната карта. Първият се случва сред владетеля на зодия Овен и самия Бог на войната, Марс със Сатурн, планетата на труда, Бог на времето, а в същото време и на гибелта. И това естествено звучи доста тъмно и трагично, нали?

Малко по-късно, обаче, имаме Венера и Юпитер, които идват на помощ в Риби, знак, на който се радват както планетата на любовта, блясъка и мира (Венера), по този начин и тази на мъдростта, вълнението и вярата.
И по този начин, чака ни един трогателен месец Април, който ще бъде извънредно забавен за тези три зодии, които се чака да се влюбят, когато се появят първите пролетни цветя:
Рак
Хората със зодия Рак ще срещнат любовта на живота си през 2022г. и има огромна възможност това да се случи през месец Април. Чувствителният воден знак, ръководен от Луната, ще бъде по-скоро буен, в сравнение с прочувствен при започване на годината. Очаква се през Април да срещнете човек, с който да се свържете на надълбоко равнище, а мозъкът ви да се извърши с благополучие и задоволство.
Дева
Девата е другият благополучен зодиакален знак, който ще се влюби при започване на пролетта. Има огромна възможност да възобновите остаряла връзка или да се съберете с човек, който постоянно е бил във вашето обграждане. Има огромна възможност да се влюбите от пръв взор, а разположението на планетите ще ви благослови с дълготрайна и постоянна връзка.
Скорпион
Представителите на зодия Скорпион са чувствителни и прочувствени. Те желаят да имат сътрудниците си и са взискателни в връзките си. Това ги прави малко корави хора, когато става въпрос за любовни връзки. От средата на април 2022 година те ще могат да основат мощна и любяща връзка с обекта на възприятията си. Тези, които към този момент имат сантиментална връзка, ще преминат на идващото равнище и ще срещнат обичания със фамилията си, или ще се сгодят.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР