Април е преполовен и на всички ни е ясно какво

...
Април е преполовен и на всички ни е ясно какво
Коментари Харесай

Подготви от сега кожата си за лятото

Април е преполовен и на всички ни е ясно какво значи това – лятото е напълно близо! Дългочакани дни под жаркото парещо слънце, време за почивка, доста усмивки и време навън. След дългата и сурова зима няма подозрение, че кожата ни не е напълно готова за това, което я чака единствено след месец-два… За да ти помогнем да се чувстваш, а и изглеждаш зашеметяващо добре, предлагаме да опиташ няколко елементарни техники, с чиято помощ да я поддържаш ревитализирана през цялото лято. Време е да засияеш!
Ексфолиране и хидратиране
Подготви кожата си с ексфолиант за тяло и лице. Гладката кожа е добра основа за извличане на еднакъв загар, а спомагателната хидратация е от основно значение, с цел да не допуснеш мастните жлези да стартират да компенсират и основат повече омазняване.
Да се предпазим от нездравословното влияние на слънчевите лъчи
Дори през студените месеци и напролет ще си направиш услуга, в случай че използваш отбрана от нездравословните ултравиолетови UV лъчи, които не простят на никого. UVA лъчите проникват по-дълбоко в кожата от UVB и са причина за преждевременното стареене на кожата. Лицето и шията – те се нуждаят от целогодишна грижа. Достатъчното количество слънцезащитен фактор, както и спомагателният банкет на CoRepair DERMA ще ти даде нужната предварителна защита от нездравословните слънчеви лъчи и признаците на стареене.

CoRepair DERMA подкрепя отбраната на кожата против нездравословните лъчи и фотостареене. Приема се по две капсули дневно.
Как слънцето предизвиква оксидативен стрес?
UVA лъчите взаимодействат с клетките на кожата и генерират свободни радикали. Тялото употребява антиоксиданти за обезвреждане на тези евентуално нездравословни свободни радикали. Когато има дисбаланс сред производството на свободни радикали и способността на тялото да ги обезврежда, свободните радикали стартират да повреждат клетките в развой, прочут като оксидативен стрес. Затова ни е нужна точно спомагателна отбрана на клетките от оксидативен стрес.

Капсулите CoRepair DERMA са с антиоксиданти за отбрана на клетките от оксидативния стрес и за Анти-ейдж грижа.

Допринасят за естественото формиране на съединителна тъкан и не на последно място подкрепят образуването на колаген за естествената функционалност на кожата.

Съдържанието на каротеноиди Бета-каротин и зеаксантин в CoRepair DERMA способстват за естествената пигментация и поддържане на сияйността, гладкостта и свежестта на кожата ти. А по този начин здравослвоният загар, към който се стремиш и ще придобиеш, ще се задържи доста по-дълго върху кожата ти.

Лятото безспорно е най-любимото ни време от годината, само че е от решаващо значение да се погрижим за кожата си уместно занапред. Почиствай, хидратирай и не позволявай на натоварения ти график да пречи на подготовката ти. Възползвай се от нововъведенията по допустимо най-хубавия метод и не забравяй, че хубост идва от вътрешната страна. И всички ще го виждат!

Потърси в аптеките в страната!

Последвай в Instagram и очаквай изненади с награди

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР