Apple стартира днес предварителните поръчки на iPhone X и един

...
Apple стартира днес предварителните поръчки на iPhone X и един
Коментари Харесай

В очакване на приордърите на iPhone X, Apple Store е офлайн

Apple започва през днешния ден предварителните поръчки на iPhone X и един от най-хубавите способи да заявите интереса си е през приложението Apple Store. Процесът е изключително бърз и евентуално огромен брой консуматори са решили да се възползват него, което в следствие докара до краткотраен срив в системата.

По-малко от час преди старта на приордърите, Apple Store към този момент бе офлайн , евентуално поради многочислените отваряния и опити за поръчка.

Освен това, самата компания има традицията да стопира краткотрайно онлайн магазина си малко преди да анонсира нов артикул, да стартира да приема предварителни поръчки за него или да го продава.

iPhone X разполага с 5.8-инчов OLED екран съвсем без рамки и се зарежда от чипсета Apple A11 Bionic. Апаратът включва камерата TrueDepth, която зарежда новата алтернатива за сигурност Face ID. Наличната батерия е 2716mAh, което е малко повече от версията с 2675mAh, намираща се в iPhone 8 Plus.

Цената на версията с 64GB ще бъде тъкмо 999 $ , до момента в който моделът с 256GB се предлага за 1149 $ . Цветовите варианти са Silver и Space Gray.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР