Apple ще добави в iOS 14 ново емоджи - матрьошка.

...
Apple ще добави в iOS 14 ново емоджи - матрьошка.
Коментари Харесай

Apple добавя емоджи с изображение на матрьошка

Apple ще добави в iOS 14 ново емоджи - матрьошка. Това се показва в известие на Apple Русия, съобщи БГНЕС.
" По случай Световният ден на Emoji, Apple показва нови Memoji и Emoji, които ще бъдат налични през есента с актуализацията на операционните системи. Колекцията на Memoji ще бъде попълнена с нови маски, шапки и прически, както и нови стикери. Семейството на емоджитата също се попълня, в това число с матрьошка “, оповестиха от колоса.
В допълнение към матрьошката, сбирката от емоджи знаци за iPhone, iPad, Mac и Apple Watch ще бъде попълнена с чая Bubble tea, италианския жест Ma che vuo (в превод от италиански „ Какво искаш? “), бумеранг, птица додо, знак на транссексуални хора, бобър, анатомично сърце и бели дробове, нинджа и други знаци.
Компанията означи също, че в iOS 14 ще има още повече способи да създадете собствен личен неповторим облик с Memoji с помощта на новите варианти за персонализиране.
" Подобрената конструкция на изражението на лицето прави Memoji и стикерите още по-изразителни, с цел да предадат оптимално количество страст в известията. Освен това ще бъдат показани 11 нови прически и 19 аксесоари за глава, в това число касинка на здравна сестра, велосипедна каска и квадратна академична шапка. Ще има и три нови стикера за другарски привет “, прибавят от компанията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР