Apple и Xiaomi са две от големите технологични компании, които

...
Apple и Xiaomi са две от големите технологични компании, които
Коментари Харесай

Xiaomi може да представи кола още тази година

Apple и Xiaomi са две от огромните софтуерни компании, които чакаме да се включат в автомобилната промишленост напълно скоро и до момента в който първите пазят своите проекти в строго секретна загадка, то при Xiaomi нещата не стоят тъкмо по този начин. Китайски медии разкриват, че компанията може да покаже първообраз на своя автомобил още тази година, преди да забележим подготвена за произвеждане серийна версия през 2023 година или 2024 година.
`Xiaomi

Източниците се базират на информация от генералният шеф на компанията сега, само че от Xiaomi остават без коментар по тематиката все още. Китайската компания не крие проектите си да навлезе в автомобилните среди с Mi Car, само че към момента не е ясно дали от там ще търсят връзка с одобрен авто производител, който да помогне за създаването или ще разчитат на вътрешнозаводски решения.
Снимка: Shutterstock  Xiaomi може да показа кола още тази година

До момента от Xiaomi са вложили над 1 милиард евро в създаването и реализацията на проектите си за електрически автомобил. Това включва и изработката на цех край Пекин, който би трябвало да отвори порти през 2024 година и от там да излизат по 300 хиляди автомобила годишно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР