Апелативният спецсъд потвърди решението на първата инстанция и отстрани като

...
Апелативният спецсъд потвърди решението на първата инстанция и отстрани като
Коментари Харесай

Окончателно: Десислава Иванчева е отстранена като кмет на „Младост”

Апелативният спецсъд удостовери решението на първата инстанция и в профил като кмет на регион „ Младост” задържаната Десислава Иванчева.

Решението стана факт след траяло над 7 часа съвещание, което беше отлагано няколко пъти.
Подменят се материали по делото, настояват Десислава Иванчева и Биляна Петрова Според тях се подменят текстове в томовете със специфичните разследващи средства, като някои от тях липсват напълно
Иванчева е в ареста от деня на задържането си и на практика няма по какъв начин да извършва кметските си отговорности. Според прокуратурата обаче тя е изготвяла документи в качеството си на кмет от ареста и ги е предавала по време на свиждания, тъй че те са стигнали до общинската администрация.
Иванчева отхвърля да е кметувала в „ Младост ” от ареста Поредни рокади измежду заместниците й, прокуратурата желае тя да бъде отстранена от поста
Решението на съда е дефинитивно и беше стимулирано с необятните пълномощия на кметския пост и неограничения достъп до документи на кмета, както и опцията да се въздейства върху очевидци и доказателства.

По-рано през днешния ден зам.-кметът на регион „ Младост” Биляна Петрова научи, че е уволнена в правосъдна зала. Заповедта за освобождението на Петрова е от 4 юни, като е спазена процедурата, че тя е в отпуск.

Петрова съобщи, че няма да я одобри, тъй като е в заплатен отпуск и връчването се случва в извънработно време. По думите ѝ протичащото се е „ преврат”.

Арестът на Десислава Иванчева Съдът и през днешния ден не реши дали Десислава Иванчева остава кмет на „ Младост ” Столичният общински съвет избра арх. Румен Русев за краткотраен кмет на „ Младост ” Иванчева отхвърля да е кметувала в „ Младост ” от ареста Кой ръководи в този момент софийския регион „ Младост “ Апелативният спецсъд остави Десислава Иванчева в ареста Общинският съвет утвърди Владимир Клисуров за краткотраен кмет на „ Младост ” Десислава Иванчева: С Александър Ваклин сме се срещали два пъти Може да не желае, само че Владимир Клисуров ще е и.д. кмет на „ Младост ” Прокуратурата добави обвиняванията на Десислава Иванчева, заместничката й и Петко Дюлгеров Адв. Екимджиев: Шумният арест е индикация за паралелни цели Цацаров: „ Отчайващи нелепости ” са, че вървим към прокурорска тирания Пиарът на „ Младост ”: Дюлгеров е подхвърлил парите в колата на Иванчева Следи от маркиращ химикал има по ръцете на медиатора Петко Дюлгеров Иван Гешев за показния арест на Десислава Иванчева: Лош шанс Стефан Софиянски: Десислава Иванчева е получила компетенции да стопира обекти Привърженици на Десислава Иванчева стачкуваха пред Спецсъда Как се желае и по какъв начин се дава рушвет от 70 хиляди евро Съдът остави Десислава Иванчева в ареста Прокуратурата изиска непрекъснат арест за кмета на „ Младост ” Десислава Иванчева Бизнесмен: Множество бизнесмени са изнудвани от Иванчева

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР