Апелативната комисия към БФС ще се събере днес, за да

...
Апелативната комисия към БФС ще се събере днес, за да
Коментари Харесай

ЦСКА чака благословията на БФС

Апелативната комисия към БФС ще се събере през днешния ден, с цел да прегледа проблема по жалбата на ЦСКА, обвързвана с наказването от 2 мача при закрити порти.

Дисциплинарната комисия към БФС затвори " Армията " поради произшествия по време на семейството на Лудогорец. На чуването ще участва чиновник на клуба, както и съдията на срещата Георги Кабаков.

Апелът бе сезиран от алените и одобри правото на жалене. Но отхвърли препоръчаните няколко разновидността семейството на Ботев Враца (5:1) да се играе пред почитателите - било то на различен стадион, или на " Армията " да бъдат позволени деца. На ЦСКА пуснаха две остри заявления по проблема против БФС.

Сега упованията са, че Апелативната комисия ще понижи глобата на 1 дуел. Което ще значи, че алените ще могат да посрещнат пред аудитория Черно море в първия кръг от плейофите. Сблъсъкът на " Българска войска " ще се състои на 15 май, понеделник, от 18:00 часа.

Нападателят Браян Морено и централният бранител Амос Юга ще бъдат разполагаем на треньора на ЦСКА Саша Илич за семейството на Черно море, написа " Тема Спорт ".

Двамата за последно играха при домакинското проваляне от Лудогорец. След това поради здравословни проблеми пропуснаха успехите над Хебър (4:0) и Ботев Вр (5:1). Възстановяването им обаче върви добре и двамата ще са на линия за старта на плейофите.

Срещу врачани Тобиас Хайнц и Марселино Кареасо получиха контузии и бяха сменени по-късно повече от час игра. Състоянието им обаче не е притеснително. Те ще бъдат подготвени за конфликта против варненци.

В групата за Черно море ще попадне и Жеферсон, който е на едно присъединяване от равнене на достижението на Ибрахима Гай за най-вече мачове на чужденец с екипа на ЦСКА във всички шампионати.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР