Антония Петрова винаги е живяла в свой собствен свят, но

...
Антония Петрова винаги е живяла в свой собствен свят, но
Коментари Харесай

Антония Петрова: Аз съм Барби, но с 15 кг. отгоре! Мъжът ми е Кен с 30 кг. отгоре и 15 см. надолу

Антония Петрова постоянно е живяла в собствен личен свят, само че този път граничи с лудостта. Тоца като че ли има някакви психологични проблеми, тъй като в действителност има вяра, че нейното семейство е това на куклата Барби.

Мис България 2009 се облича като Барбито във кино лентата, който нашумя през лятото. Освен това не стопира да повтаря на всички места, че мъжът й бил Кен – куклата, която играе мъж на Барби.

Очевидно Антония е потънала надълбоко в своя свят, тъй като даже на външен тип не може да докара Барби. Да, висока е като нея, само че е с към 15 кг. по-тежка, което е видно с просто око.

Мъжът й като Кен пък е още по-нелепо. Ивайло Батинков е заоблен и искрено невисок мъж, тъй като е по-нисък от брачната половинка си, вижда се на общите им фотоси. Ако смъкна 30 кг. и порасне с 15 см., може и да стане стройният Кен,.

Незнайно за какво Тоца постоянно се пробва да изкара живота си нещо велико. Това, че не се омъжва за човек без милиони в банковите си сметки, не я прави освен това от останалите дами.

Петрова постоянно е обичала да се изкарва повече от това, което е. Явно страда от комплекс за непълноценност, тъй като още се помни абсурдът й с Милен Цветков през 2009 година, когато тя отхвърли да отговори по кое време е призната България в Европейски Съюз и той я изгони от студиото си.

Инфо: Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР