Антония Петрова мина границата в отношението към съпруга си Ивайло

...
Антония Петрова мина границата в отношението към съпруга си Ивайло
Коментари Харесай

Потрес: Антония Петрова се изгаври жестоко с мъжа си! (вижте на какво оприличи Батинков - СНИМКИ)

Антония Петрова мина границата в отношението към брачна половинка си Ивайло Батинков и това е мнението на огромна част от потребителите в нета. Дали, с цел да го опази от женското внимание (да, той не е Ален Делон на млади години, само че има пари), или с цел да изпъкне самата тя, само че Тоца трансформира половинката си в посмешище.

Знаем, че по традиция цялото семейство отпътува за Нова година на Малдивите, където остават няколко седмици. Там някогашната миска се скъса да показва синовете си като куклички, а мъжа си като шут.

Последните снимки обаче обраха точките. На тях Антония се е барнала съвсем съвършена като си проличава, че е поставила върху лицето и тялото си не един, а няколко филтъра от телефона. И да, с тях несъмнено наподобява на принцеса. Но Ивайло Батинков...

Ех, Ивайло Батинков мяза на селския спекулант - барнат с кичозен златен ланец, шарено коланче и мустаци като на едновремешните пехливанин ергени. Потребителите останаха потресени от типа на предприемача, който де факто устоя жена си, а тя го прави на маймуна.

" Ясно е какво цели - никоя жена да не го огледа с " влажни " очи, тъй като знаем, че и неговите са много палави. Помним, когато преди месеци й постави рога, а Тоцето се скри от мрежата за сума време. Сега е решила да го загрозява, че да не му налитат ", разясняват в нета.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР