Антония Петрова-Батинкова се похвали с картина на сина си Благовест,

...
Антония Петрова-Батинкова се похвали с картина на сина си Благовест,
Коментари Харесай

Синът на Антония Петрова се изгаври с нея (Снимка)

Антония Петрова-Батинкова се похвали с картина на сина си Благовест, който е нарисувал известната си майка. Блондинката се умили от изображението, което я демонстрира в нелицеприятна светлина, видя Lupa.bg. На творението на дребния Бест перничанката е с големи очи, мигли, устни, само че с съвсем изчезнал нос, което провокира смях измежду почитателите й.

Детето в действителност е изобразило вярно майка си. В последните години Тоца желае да се резервира постоянно млада и не стопира да се тунингова. Тя си направи две корекции на носа, който става все по-малък, не стопира да се боцка с филъри в лицето и устните, гърдите й също претърпяха няколко корекции и през днешния ден е почтена конкуренция на Джулиана Гани.

Мис България 2009 има най-малко две ринопластики, които са по-скоро несполучливи. Макар Петрова да не си признава за корекциите, всичките й почитателите виждат измененията по лицето на русокоската. Носът на Батинкова се отличава с извънредно чип и изострен връх, откриващ напълно ноздрите й, за подобен биха завидели доста наркозависими. Миската е доста удовлетворена от втората промяна, въпреки всичките й другари и почитатели да я осмиват за комичния й тип. Обонятелният орган на перничанката поразително наподобява на този на Княгиня Калина, който от години води класациите за най-несполучливи пластични интервенции.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР