Антония Петрова-Батинкова едва скрива наедрелия си корем, макар че вече

...
Антония Петрова-Батинкова едва скрива наедрелия си корем, макар че вече
Коментари Харесай

Антония Петрова едва скрива наедрелия корем

Антония Петрова-Батинкова едвам скрива наедрелия си стомах, въпреки че към този момент се облича все с необятни ризи. Носителката на купата „ Мис България 2009 ” очевидно желае по-дълго да резервира в загадка богатствата новина, тъй като напоследък е спестовна на фотоси в обществените мрежи даже и от Малдивите, където е на отмора с мъжа си Ивайло Батинков и сина им Благовест.
 

Антония , за която се допуска, че е в към петия месец от бременността си, наподобява наедряла в ханша, макар усърдно подбраното облекло, и усвоения табиет да държи чантата си пред корема. Може да я носи по този начин и с цел да се вижда по-добре. Все отново русокоската стана пословична с хвалбите си по отношение на скъпарските аксесоари и обувки, които избира. Въпреки това, в тази ситуация по-вероятно е Антония да държи чантата си за всички фотоси пред корема си, с цел да крие бременността. Старанието й е безсмислено, тъй като е видно, че е наедряла в  ханша. И въпреки всичко Антония продължава да мълчи за богатствата новина и усърдно сортира всеки кадър, който споделя с почитателите си в обществените мрежи. Миската, която другояче залива почитателите си с информация, в последно време качва най-вече фотоси и клипчета, в които не участва.

Или пък, в случай че е в кадър, русокоската, която е правист във компанията на мъжа си, не демонстрира доста от себе си. А до неотдавна Антония не пропускаше да се снима в цялостен растеж или най-малко до кръста, тъй че на напред във времето да са обилните й прелести. В последните дни такава фотография няма в профилите й в обществената мрежа, а към този момент няколко дни Антония е на Малдивите със фамилията си. Все отново бременност не може да се крие дълго, тъй че е въпрос на време да показа щастливата вест. Още повече, че когато бе в очакване на сина си Благовест, миската заяви за това, когато бе в към петия месец на бременността си.

„ Разбрахме, че съм бременна два дни преди сватбата ”, сподели русокоската по-късно. Антония се омъжи за Ивайло Батинков през юни, 2018 година Това е втори брак за миската, която преди този момент бе омъжена за съветския предприемач Александър Бередин. Ивайло Батинков, чиято компания се занимава с търговия на едро с медицински консумативи, дезинфекционни препарати и друго, няма предходни бракове, няма и други деца.

Ивайло и Антония се срещнали в столично заведение. Резервациите им били дублирани и се озовали на обща маса. „ Бяхме лакът в лакът ”, разказвали са през смях. Било им тесничко, тъй като той пристигнал с другар, и миската – с другарка. Цяла вечер се сръчквали, всеки се опитвал да нервира другия, че масата е негова. „ Имаше напрежение първоначално. После се разбра какъв вид напрежение е ”, казвал е предприемачът при една от редките си тв изяви, в която с Антония споделяха за любовта си. В последна сметка очевидно още тогава са се харесали, тъй като си разменили телефонните номера. Два дни по-късно се видели уединено. Доста бързо се влюбили и Антония съвсем не се прибирала в дома си. „ На втората седмица му споделих: „ Нали знаеш, че живеем дружно?! ”. Той сподели: „ Да, и за първи път това не ме нервира ”, прибирала се е миската обратно. Ивайло се влюбил в хубостта й – външна и вътрешна, както е изтъквал. И още, че всичко, каквото е желал да види в една жена, Антония го има. Обичал да споделя, че татко му ги събрал, тъй като се срещнали на рождения му ден - 17 март. Числото е особено за влюбените и тъй като синът им Благовест се родил на именния ден на Антония - 17 януари. Миската поискала да кръстят сина си на бащата на Ивайло. „ За мен това бе същински подарък ”, казвал е предприемачът.

Антония и Ивайло вдигнали гръцка женитба на плажа, единствено три месеца след запознанството си. Не е ставало въпрос дали ще се женят, миската е изтъквала, че било ясно. Разбрали, че ще стават родители два дни преди венчавката, която година по-късно повториха за другари в България. До преди раждането на сина им Благовест, Тоца и Ивайло все се шегували с навика на родителите да си хвалят децата и да приказват в множествено число, като да вземем за пример, „ ядохме, спахме ”. „ Станахме същите и сме ужасно досадни, ограничаваме се ”, споделяли са съпрузите през смях. Ивайло участвал на раждането на сина си. Докато чакали контракциите, предприемачът разказвал вицове и занимателни случки на лекарите. Антония също се смеела, с изключение на когато се задавала контракция. По всяка възможност Ивайло ще участва и на раждането на второто си дете.

Преди миската да е в напреднала бременност, с мъжа й очевидно са решили да пътуват колкото се може повече. Семейството посрещна Нова година на Малдивите, където е и сега на почивка. Пътешествията са им традиция и за рождените дни. Идеята им хрумнала, откакто малко откакто се срещнали Ивайло изненадал Антония за празника й с вечеря в Рим. Тогава й споделил да си вземе единствено четка за зъби и персоналната карта. Чак на летището перничанката схванала, че отпътуват за италианската столица. В медения си месец пък съпрузите обиколиха много дестинации. След сватбата в Гърция, Антония и Ивайло отпътуваха за Истанбул. Оттам пътуваха за Ню Йорк, след това се завърнаха в Гърция, където също прекараха известно време. Съпрузите много постоянно пътуват и по работа. Само за тази година Ивайло и Антония, дни откакто посрещнаха Нова година на Малдивите, посетиха Дубай, поради бизнеса си. За Св. Валентин бяха в Париж, Франция, където се завърнаха и през март. Тогава посетиха и Венеция, Италия.

Продължава да се фука с чанти и обувки

Антония Петрова-Батинкова продължава да се фука със скъпи чанти и обувки. През януари, единствено за ден-два, миската похарчи над 80 000 лв. за аксесоари, както „ Уикенд ” пресметна по показаните от нея придобивки в обществените мрежи. Въпреки че тогава направи постоянни попълнения в дрешника си, Антония, която все акцентира, че се увлича по модата, продължава да пазари. Пак се хвърля все на първокласни марки като „ Гучи ” и „ Диор ” . Що се отнася до чанти и обувки, Антония май не признава други марки.

За Свети Валентин, който с мъжа й посрещнаха в Париж, миската се похвали с два мега скъпи подаръка – алена лачена чанта на „ Диор ” за близо 5000 евро и сватбена халка на марката „ Картие ”, чиято цена стартира от 1170 $ и се усилва с всеки добавен елмаз на пръстена. „ Прелестното украшение е в комплект със гривната ми от същата сбирка от розово злато и диаманти и е прелестно допълнение към двете ми гривни ”, похвали се Тоца и разясни какъв брой е сантиментално да ти подарят сватбена халка, купена на празника на влюбените от първия и най-стар магазин на „ Картие ” в Париж – градът на любовта.

Тогава Антония се включи с клипче от хотелската стая с аспект към Лувъра и Айфеловата кула. В кадър попаднаха подаръците, букет червени рози и един сутиен в същия цвят, повърхностно оставен на леглото. После Антония и Ивайло честваха в именитото, както тя разясни, „ LIDO De Paris on Champs Elysees ” с „ феноменалното, пословично шоу-вариете и прелестна френско-гурме вечеря ”. „ Най-престижното кабаре в света чества 75 години! На Св. Валентин Лидо приготвиха неповторима стратегия и едно незабравимо прекарване за нас! Това е най-перфектният вероятен Свети Валентин! Какво повече може да желае една жена?! ”, радваше се миската.

Разбира се, тя посочи всеки подробност от подаръците в обществената мрежа. Даже се включи от магазина на „ Диор ”, с цел да покаже по какъв начин продавач-консултант увива шалчета към дръжките на чантата й – новата в алено, тъй като оказа се, Антония има същия модел и в черен цвят. „ Така не се захабяват дръжките ”, изясни миската, която не пропусна да си купи и шалчета на марката, които са особено за дръжките. От Париж тя си взе и спортни обувки и черни боти на „ Гучи ” с кристали към глезена надлежно за 880 евро и 990 евро.

В началото на март, когато бе с мъжа си във Венеция, Антония мина дефинитивно на „ Гучи ”. Миската се похвали с черна чанта, която евентуално коства към 5000 евро. „ Джаки Кенеди я е носила и на нея й е бил доста обичан модел. И също по този начин е прочут като модела на Джаки Кенеди ”, изясни Антония. Тя добави, че чантата е от естествена кожа – от всички страни, дори от вътрешната страна, което не постоянно се правело. Втората чанта, която миската си купи от Венеция, отново е на „ Гучи ” и е от лимитирана серия, с типичен принт на марката и в допълнение флорален претекст. Перничанката мъчно я намерила. За който не е наясно какво е лимитирана серия, миската разясни, че марката пуска избрани бройки от артикул, след което стопира да го създава.

„ С времето цената им се усилва ”, сигурна е Антония, визирайки чантите. В началото на март тя се похвали, че си купила от Венеция още „ чехлички за лятото ” и обувки на по-нисък ток в алено и черни с малко по-висок ток за офис – всичките с марката „ Гучи ” на обща стойност няколко хиляди евро. „ Работя в офис и нуждая се от по-бизнес обувки, защото дрескодът е костюм постоянно ”, показа Антония. Тя посочи, че обувките са с емблематичните за марката тока и верига, със страхотна направа от естествена кожа. „ Препоръчвам ги. Все едно си без обувки, даже когато си токчета по 12 часа, както аз. Ходя на всеки ден на токчета по 12 часа в офиса ”, изяснява Тоца.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР