Антония Каева и Николай Бошнаков получиха по едно най-тежко наказание

...
Антония Каева и Николай Бошнаков получиха по едно най-тежко наказание
Коментари Харесай

Условна присъда и солени глоби за „маман” и гаджето ѝ, уреждали масажи с „хепи енд”

Антония Каева и Николай Бошнаков получиха по едно най-тежко наказване за закононарушенията в които са упрекнати. Маман и гаджето ѝ се изправиха пред съда за склоняване към проституция и даване на пространства за развратни действия. Срещу Антония има повдигнати шест обвинявания, а против Николай – четири.
Прочетете още
В днешното съвещание в Районен съд-Пловдив двамата напълно признаха виновността си и дружно със отбраната си желаеха делото да се гледа по съкратена процедура с изцяло признание на обстоятелствата и събитията в обвинителния акт. В този случай законът планува едно най-тежко наказване за всички обвинявания.

Съдът постанови идентични присъди и за двамата, а точно 2 години условно отнемане от независимост с 5 години изпитателен период. Освен това и двамата би трябвало да заплатят санкция от по 10 000 лв. и да си поделят разноските по делото, възлизащи на 462 лв..

Пред съда и двамата обявиха, че доста съжаляват и се разкайват.

Антония и Николай бяха задържани през лятото на 2020 година, а в следствие пуснати под гаранция. Разследване на TrafficNews тогава сподели, че двамата набирали дами за полови услуги, като разгласили разгласи в интернет със наличие, че търсят масажистки за „ хепи енд разтривки “. 

Те предложили полови услуги в салони за масаж, които се намирали в приземни входове на жилищни здания.

Две от студията се били под носа на Второ районно. Другите две пространства за „ хепи енд ” разтривки били в регион „ Северен ” – против учебно заведение „ П.Яворов ” и на бул. „ Васил Априлов ”.

Кои са Николай и Антония, по какъв начин са въртели схемите и още за масажните студиа може да видите ТУК:
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР