Антония Димитрова е доста популярна не само във футболните среди,

...
Антония Димитрова е доста популярна не само във футболните среди,
Коментари Харесай

Скандалната пловдивчанка Антония: ММА бойците ги изместиха, ...

Антония Димитрова е много известна освен във футболните среди, а и измежду целия пловдивски елит. Тя взриви " Ботев " преди години, защото дълго време ходеше с Николай Манчев, а 4 дни след раздялата се хвана с неговия другар и съотборник Пейо Батинов. Това роди омраза в съблекалнята на " канарчетата ". Антония, която към този момент над 10 години работи на две места, едно от които хостеса в клуб „ Паша “, даде изявление особено за „ Марица “.

- Тони, за какво толкоз доста девойки напират да са футболни половинки?

- Заради известността. Смятат, че ще станат известни около футболистите, които непрекъснато са снимани, показвани. Плюс това спортистите са млади, здрави, нахакани, показват първокласни облекла, стандарт. Постоянно пробват при дамите.

Но в последно време повече на мода сякаш са ММА бойци. Жените обичат неприятните момчета, а футболистите към този момент не са измежду тях. Пък и бойците всеобщо са в сенчестия бизнес, имат пари. Колко получават футболистите като млади. Нищо! Три тима в България дават хубави пари. Колко изкарват в Пловдив!

- Е, несъмнено значително, да вземем един Неделев?

- Сигурно, само че знаете ли, че първоначално Тошко нямаше пари да пристигна на подготовка. С Манчев му бяхме персонални водачи. Карахме го от Белозем. Но може би дребните момиченца се блазнят, че един ден гаджето ще премине от " Локо " или " Ботев " в " Лудогорец ", в чужбина, ще направи пари.

- След раздялата с Ники Манчев се хвана с Пейо, което взриви съблекалнята. Ти обаче даде изявление „ всички в " Ботев " са баджанаци “, какво имаше поради?

- Малко се извъртя заглавието, с цел да се продаде, само че карай. Имах поради, че освен Пейо и Манчев са имали една и съща жена, в тази ситуация аз. Не че съм спала с целия тим. Имаше и доста други футболисти и дами, да не давам образци. Но единствено за тях двамата се загатваше. Вярно, стопираха да си приказват, мъжкото его на Ники беше мощно засегнато. Но към този момент сме си дали прошка! С Ники съм в отлични връзки, има си дете, отново е ерген. Докато за Батинов не мога да кажа същото.

- Случвало ли ти се е да получаваш неприлични оферти от футболисти, сътрудници на твоя другар?

- Ооо, доста. Футболистите пробват. Те са такива! Простак, пък в случай че вържеш. Помня, че един път си продавах телефона и бях пуснала публикация в обществените мрежи. Един от футболистите на ЦСКА, където играеше Манчев, ме предложения да дойда до София. Написа, че ще ми заплати, без да му продавам телефона, само че да съм му гостувала. Теглих му една. Но не са и толкоз отговорни, тъй като по този начин са привикнали. Има девойки, уви, одобряват пари за секс.

- Сега търсят ли те?

- Знаете ли, че публично съм най-възрастната хостеса в България. Станах на 41, към този момент имам внуче. Така че ми мина времето за футболисти. Може би и фактът, че сегашният ми другар е боксьор, стопира нахалниците. Но непрекъснато получавам известия в Инстаграм от някакви футболистчета - 2001, 2002 набор. Нищо не ми приказват, въпреки всичко имам 30 хиляди почитатели там, не ги познавам всичките.

Вижте, футболистите са за младите девойки. Аз съм в зрелост и не ме блазнят. А може би е и поради няколкото разочарования. Но не скърбя за годините във футболните среди макар интригите и ударите. Останаха правилни другари до ден сегашен.

- Кои са футболните кавалери на Пловдив?

- О, с по-старите се имам, пичове са. Отборът на ветераните на " Локо " постоянно честват в „ Паша “ - Мечечиев, Венци Чалъков, Саламанов, Въндев, Христо Телкийски, Прасковата. Идват също Тунчев, Камбуров, естествено, той е класа. Неделев мога да нарека другар. Те са готини! Хърватите от " Локо " също са пичове.

- Топ 3 на футболистите, които най-вече харесваш?

- Зоран Балдовалиев - и хубав, и мъжага. Разбира се, Тодор Тимонов, другари сме и с него, и със брачната половинка. Ще включа и Спас Делев, който дойде в ЦСКА по времето на Ники Манчев. Едно оскъдно момче от село Ключ. Викаше ми „ маме “, а аз на него „ сине “. С Манчев го хранехме всяка вечер. Много положително момче, заслужава всеки момент популярност!

- Ако не е загадка - кои са по-добри в леглото - футболисти или боксьори?

- Какво да им е на футболистите. Млади, здрави, тренирани, нямат шкембе, нямат косми. Но с две ръце гласоподавам за боксьорите. А и те не са толкоз глезени. Ето, моят другар Даниел Райчев е бил първенец във всички възрасти, а най-после от федерацията му дали 300 лв. заплата. Още им е афектиран и не желае да чуе за бокс. Работи момчето, не се оплаква.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР