Антони Марсиал продължи да привлича нежелано внимание през кампанията 2022-23

...
Антони Марсиал продължи да привлича нежелано внимание през кампанията 2022-23
Коментари Харесай

Бивш играч на Манчестър Юнайтед: Има нещо сбъркано с Марсиал, той още носи ръкавици

Антони Марсиал продължи да притегля нежелано внимание през акцията 2022-23 година, като имаше спомагателни проблеми във формата и фитнеса. Той има осем гола за сезона, откакто означи последния път против Уулвс, само че се чака повече от него на  " Олд Трафорд " и има доста спекулации по отношение на евентуален летен трансфер. Пол Паркър, който е някогашен футболист на " алените дяволи " няма да се изненада да види 27-годишния състезател да продължи кариерата си отвън Манчестър, защото не съумя да убеди с представянето и облеклото си на терена.

" Марсиал излиза и носи ръкавици. Не споделям, че сме най-топлата страна в света, само че хайде… Май сме! Ако в този момент вървиш по улицата с ръкавици, хората щяха да те гледат необичайно. Това, че носи ръкавици, би трябвало да е индикация, че нещо не е наред с него. Изпълненията му подхождат на някой, който би носил ръкавици през май на футболно игрище. Няма никакъв смисъл, тъй че Еик загар Хаг за да получи почтен състезател, който ще почине за идеята.

 Марсиал е с Юнайтед от 2015 година, като има 295 мача за клуба, само че има контракт единствено до лятото на 2024 година и може да се смята за остатък по отношение на условията в клуба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР