Антон Стефанов е поредният, който напусна Къщата на ВИП брадър,

...
Антон Стефанов е поредният, който напусна Къщата на ВИП брадър,
Коментари Харесай

Антон Стефанов изпепели шеф Петров: Той винаги ще е кръгла нула за мен!

Антон Стефанов е следващият, който напусна Къщата на „ ВИП брат ”, само че не като жертва, каквито бяха множеството мнения извън, а като човек, който е изцяло задоволен от показаната воля и позиции. Потвърждение за това дава самият той в прям диалог пред " ШОУ ". - Да стартираме с влизането на Миглена Ангелова в Къщата, тъй като провокира много мнения – мнозина откроиха експанзия в нейния метод към теб, само че не ти ли се коства, че няма различен метод да влееш хъс в някого и по този начин да му окажеш помощ, в случай че не го провокираш, с цел да даде най-хубавото от себе си? Защото за протяжни и сладникави думи нямаше нито време, нито изискване?!
- Да. Но първо желая да кажа, че извънредно се зарадвах, че влиза външен човек и то мой другар. Когато видях Миглена, ми стана доста прелестно. Изпитах една еуфория, само че пък в това време първоначално не подозирах, че това е един лайф, който върви като изявление. И бях леко шокиран. Но когато тя сподели: „ Ела на люлките, ела да си поговорим”, усетих, че е лайф, въпреки всичко съм човек, работил в телевизия. И не се почувствах по никакъв метод обезпокоен от нейните въпроси. Даже в противен случай. Отговарях умерено и тъкмо. И желая

да подчертая, че
този диалог ми
беше прелестен


Другото което – аз в действителност доста желаех да изляза от Къщата, това беше моята фантазия, молех се да се случи, защото към този момент не устоях на ежедневните кавги в нея. Така че даже интерпретациите, че диалогът с Миглена е бил с негативен резултат за мен, отново е в моя изгода. И аз й благодаря. Аз нямах упоритости нито за победа, нито да оставам до края на формата, нито имах предпочитание да се боря да съм във финалната петица най-после. Радвам се, че желанието ми се сбъдна.

- В момента има ли я вътрешната опозиция към другите мнения за теб, до момента в който беше в Къщата?
- Подочувам към този момент какви са били мненията за мен. Хората ме дефинират като мекушав. Искали са повече да отвръщам, да давам отговор. Но ще кажа това, което мисля – няма да давам отговор на простотията с дивотия. Няма да давам отговор на врявата с олелия и няма да викам неистово против нещо, с което не съм склонен. Приел съм една позиция, която смятам за вярна за себе си – особено против началник Петров, когато избухна огромният скандал, и не считам, че дължа пояснения. Смятам, че това да мълчиш и да не приказваш с един човек, и да не ядеш от храната му, също е позиция и то по-силна, в сравнение с да му врякаш непрекъснато, да му крещиш и отговаряш на простотиите. Не може да се каже за един човек, че е мекушав, при изискване че откакто никой не го е подкрепял в тези моменти в Къщата, е устоял на позицията си. Аз пък считам, че имам мощна воля, щом съм го направил.

- Кога възпитанието на един човек се трансформира в позиция? На фона на всичките тези гневни и грозни обиди, които ви се изсипаха от горната страна?
- Как ще се почувства който и да е човек, по какъв начин ще се почувстваш ти, в случай че някой ти каже, че на погребението ти ще има единствено трима индивида? А по какъв начин би трябвало да се усеща човек, когато го назовават „ мишок”, който е лизал обувки, с цел да се издига в кариерата си и още там какво беше… Но мен не могат да ме обиден тези думи, тъй като началник Петров е никой в моя живот. Шеф Петров постоянно ще си остане за мен една кръгла нула и в никакъв случай аз няма да падна на неговото равнище – да му се изяснявам и давам отговор. Така възпитанието се трансформира в позиция и отново споделям – никого до момента не съм обидил в Къщата на „ Биг Брадър” Шеф Петров пред който и да е било. Защото, когато ти липсват първите седем години, никой не може да ти ги навакса! А той съгласно мен е пропуснал първите свои седем години!



- А още по-лошо е, когато и егото се окаже незадоволително добре нахранено?! Виждаме какво се случва с всички останали към него…

- Но това е човек без позиция, тъй като той я мени през един ден. Първо сподели, че няма да готви, а в това време на идващия ден подготвя шест манджи. Как може да му се има вяра на този човек? Кога е откровен? Аз персонално не мога да му допускам. След това – Мегз първо беше селянка от Раковски, а на идващия ден е просперираща бизнесдама. Единият ден аз съм мишок, а на идващия – доста образован мъж. Кога Шеф Петров е откровен, по кое време споделя истината?! Не мога да го схвана. Или

той страда
от някакво
раздвоение
на личността


или просто нещо не е добре. И да, това е човек с доста мощно его – той не търпи непознато мнение. Всеки, който е срещу него, е негов зложелател. Този човек непрекъснато ескалира напрежение, даже когато мълчи.

- Нали беше дал и мина през своя обет за мълчание…
- За страдание отново ръкомахаше и отново си отваряше устата даже и тогава.

- Много елементарно като че ли се приказва за един човек, че е в ролята на жертва, само че какво в действителност значи това съгласно теб? Дали когато един мъж е защитаван от жена; или когато си мълчи и понася философски някакви обиди, на чието равнище не желае да слиза; или е нещо трето?
- Аз не съм се чувствал жертва, най-малкото пък на началник Петров. Напротив. Гордея се с всичко, което съм направил в тази къща, колкото и малко да е то. А Мария и сама изясни, че в този миг си е работила по неин проблем, не толкоз с цел да отбрани мен. Думите й бяха – ти задоволително доста изтърпя седем дни. Това си е мой проблем и моя борба.

- Получи се огромно разминаване сред смисъла от думите във визитката и държанието ти по-късно в шоуто? Би ли коригирал казаното там, в случай че в този момент имаше тази опция?
- Ами да, несъмнено щях да кажа, че в живота си съм на 100% за всичко – и когато се развличам, и когато рева. Всъщност и тогава го споделих, само че тази част не влезе във визитката ми. За страдание повече е показано по какъв начин рева, а не по какъв начин се забавлявам, само че напълно не съм плакал от самото начало в Къщата, както демонстрират, а в противен случай – и съм пял с Марги Хранова, Сашка и Джулиана на люлките, където ни беше обичаното място, и сме пели всички към масата, танцували сме, забавлявали сме се.

Зрителите доста
неща не са видели.


А другояче аз в действителност съм много раздразним на моменти – отвръщам прекомерно прочувствено. Крещя от време на време – в редакцията го знаят отлично. Но не смятах за нужно да демонстрирам това в Къщата.

- И какъв е изводът в този момент?
- Той ми е доста значим, да. Че би трябвало да туширам тази своя хиперемоционалност. Имаше 4-5 пъти, в които се просълзих, а мисля, че един мъж на 46 години не би трябвало да го прави. Трябва да се обера малко.

- На кого ще стискаш палци оттук насетне за финала?
- Човекът, с който станах непосредствен в Къщата, е Джулиана Гани, колкото и да ми е необичайно и на самия мен. Ако някой ми беше споделил преди влизането в шоуто, че ще бъда неразлъчен с нея, щях да го заплюя в лицето. Бяхме като брат и сестра с нея. Тя непрекъснато ми говореше за нейния брачен партньор, на който дори аз първо се обадих, щом излязох, тъй като имах поръчка да го направя, с цел да му предам какъв брой доста го обича Джулиана. Има много отрицателни отзиви за нея, само че тя е едно доста смислено момиче. А началник Петров, който е доста добър за шоуто, е,разбира се, нейният противовес. Според мен той бързо би трябвало да напусне Къщата, с цел да не ги нервира, само че надали ще се случи скоро – тъй като е един добър дразнител за шоуто.

- А има ли човек, който все едно не е в Къщата, макар че попада физически в нея? И минава, както се споделя, сред капките.
- Алфредо Торес е подобен човек. Той се разсънва към 4 часа, пие фреш, не комуникира съвсем с никого или единствено понякога, стартира да си танцува, отива във фитнеса и отново спи до 4 часа на идващия ден. Той даже ни бъркаше имената до последно, до момента в който аз излязох. Чужденец е, може би му е мъчно и с езика, и с връзката, само че в последна сметка все за 29 дни трябваше да може да научи най-малко имената ни.

- Мислиш ли за правосъдни каузи след присъединяване си в шоуто – поради понесените обиди и избрания?
- Не, въобще не ме вълнува това. Да, думите са тежки, само че всеки има право на мнение. Аз нямам време за това, животът е прекомерно къс, с цел да се занимавам със правосъдни каузи. А думите на началник Петров не са докоснали даже и една моя клетка. Няма по какъв начин да ме нарани човек, който е никой за мен.

- Изненада ли се от появяването на брат си в студиото на Нова телевизия? Той показва баланс и цялостно успокоение.
- Да, изненадах се доста, тъй като той няма ефирен опит, не работи в тази сфера. Мисля, че се оправи сносно. Това е най-близкият ми човек в живота – освен ми е брат, само че и най-хубавият ми другар. Брат ми е индивидът дирек за мен. И той, и околните ми, доста ми липсваха. Когато излязох сме стояли до 4 през нощта, с цел да си приказваме. Бяха доста учудени, че съм свалил 7 кг единствено за един месец. Истински връх е това за мен.

- Като теглим чертата на всичко дотук, какъв е финалният извод?
- Не скърбя нито за секунда от прекараните ми дни в Къщата. Доволен съм, че бях поканен. Струваше си да видя Къщата от вътрешната страна. Смятам, че не е редно един коментатор да гледа извън и да разяснява, без да е попада вътре и какво тъкмо се случва там. Не считам, че съм бил неприятен състезател или мекушав. Напротив. Играх по този начин, както мога. Не съм чертал тактики, не съм бил някой различен.

Интервю на Анелия Попова
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР