Антоанета Бонева спечели бронзов медал в дисциплината 25 метра спортен

...
Антоанета Бонева спечели бронзов медал в дисциплината 25 метра спортен
Коментари Харесай

Антоанета Бонева спечели квота за олимпиадата в Токио 2020

Антоанета Бонева завоюва бронзов орден в дисциплината 25 метра състезателен револвер на международната купа по спортна пукотевица в Мюнхен, с което си обезпечи и квота за олимпиадата в Токио през 2020 година. Сребърната медалистка от европейските игри в Баку записа трети резултат в квалификациите с 587 точки, като резервира позицията си и във финала с 26 точки. Титлата заслужи Рахи Сарнобат (Индия) с 37 точки във финала, а на второ място остана Олена Костевич (Украйна) с 36 точки.

" Бронзов орден и КВОТА за Токио 2020!!! Щастие! Благодаря на треньора ми,че не спираше да има вяра в мен,дори тогава,когато аз самата не имах вяра!Благодаря за поддръжката на моето семейство и най-много на дамата, без която нямаше да е допустимо да продължа да последвам фантазиите си! Майко, БЛАГОДАРЯ!!! Благодаря и на всички мои другари и съотборници,които се молеха за мен и имаха вяра,че ще съумея!Специална признателност към Мирослава Минчева,че беше моя спаринг сътрудник от самото начало!Благодаря също и на моята прелестна другарка Анна Коракаки,тя си знае за какво! Обичам ви и съм щастлива,че съумях още веднъж да ви развеселявам, написа в пролифа си във фейсбук Бонева. 

Тя бе поздравена и от министъра на младежта и спорта Красен Кралев. $Чудесна вест! Бронзов орден и Олимпийска квота за Антоанета Бонева на 25 метра Спортен револвер на Световната купа в Мюнхен! Браво, Тони! Вярвам, че ще успееш и в Токио, написа министър Кралев във Facebook.

Преди месец легендата ни Мария Гроздева първа си обезпечи квота за Токио 2020 в дисциплината състезателен револвер на 25 м, откакто завоюва старта за Световната купа в Пекин. За Гроздева това ще е седма олимпиада с което става първата българска спортистка с подобен брой участия на най-големия състезателен конгрес. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР