Антикорупционната комисия (КПКОНПИ) е абсолютно ненужен орган в държавата и

...
Антикорупционната комисия (КПКОНПИ) е абсолютно ненужен орган в държавата и
Коментари Харесай

Антикорупционната комисия е абсолютно ненужен орган, обяви Атанас Атанасов

Антикорупционната комисия (КПКОНПИ) е безусловно непотребен орган в страната и той единствено имитира битка с корупцията, това е един спънат кон. Това разяснява в утринния блок на Би Ти Ви Атанас Атанасов - съпредседател на " Демократична България ".

Тази комисия беше основана, с цел да се хвърли прахуляк в очите на нашите европейски сътрудници, че се води някаква битка с корупцията. За да има в действителност качествена битка с корупцията, би трябвало да се реформира и рационализира работата на прокуратурата, която се е трансформирала в придатък на изпълнителната власт, разгласи още Атанасов.

В началото на седмицата комисията разгласи, че не вижда проблеми след направените инспекции с жилищата на властта. Повече четете тук.

Според Атанасов министърът на финансите е трябвало да понесе отговорност и да подаде оставка поради надвзетите дотации, а не в този момент партиите да връщат пари. Цялата сага с партийните дотации стартира, когато се разбра, че Министерството на финансите е наддавало непозволено средства на политическите партии, напомни Атанасов. Междувременно финансовото ведомство разгласи лист на партиите със сумите, които би трябвало да върнат. За това четете тук. " Вече един месец се занимаваме с тази тематика. Това е провокация за отклонение на вниманието от гафа на финансовия министър ", разяснява още Атанасов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР