Антиинфлационният пакет от 2 млрд. лв., който предлага за

...
Антиинфлационният пакет от 2 млрд. лв., който  предлага за
Коментари Харесай

Лорер: Антиинфлационният пакет от 2 млрд. лв. на правителството не е самоцел, а грижа за българите

Антиинфлационният пакет от 2 милиарда лева, който " " предлага за разискване не е самоцел, а нужна грижа за българските жители и българската стопанска система. Грижата за хората е втъкано в политиките на това държавно управление от ден 1. Не бива да има изненада, че ние реагираме с десни ограничения в помощ на стопанската система. Това съобщи пред БНТ министърът на нововъведенията и растежа. 

Мерките могат да влязат, откакто съдружните сътрудници ги одобряват, като част от тях могат да имат и законодателен резултат, сподели още той. 

Лорер уточни, че българската стопанска система нараства през първото тримесечие. 

" Доходите на хората би трябвало да набъбнат над размера на инфлацията. Не харчим доста, а влагаме в България. "

Макроикономически България е най-добре от всички страни и можем да си позволим още заеми, заяви министър Лорер. " Течовете са течове, тъй като са изтекли, не сме имали и прокуратура. Сега разчитаме на Европрокуратурата, с цел да проверява корупционните практики. "

На нас ни се желае това да е последния антиинфлационен пакет, само че зимата беше тежка, допустимо е след няколко месеца да има нови ограничения, коментира министърът на нововъведенията и растежа. 

Българските пенсионери са наша грижа от ден ден, безапелационен бе министърът. 

посочи, че главната тежест на " " е, че главната данъчна ставка не би трябвало да се пипа. Данък Данък добавена стойност може да се пипа единствено и само в тези сегменти, в които крайната цена може да се усети от крайния консуматор. Цената на хляба мъчно може да бъде изменена с променено Данък добавена стойност и властта не вижда икономическа аргументираност да се понижава цените на нерегулираните артикули.

Запитан за последния пост на Слави Трифонов, Лорер сподели: Звучи ми като мрън-мрън! 

Единственото, за което се тормозя е България да не остане без ръководство с война на няколкостотин метра от нас, добави той за думите на Трифонов и заканите за овакантяване на обединението. 

Припомняме всички ограничения на държавното управление:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР