Антъни Иванов постави поредния си национален рекорд, този път на

...
Антъни Иванов постави поредния си национален рекорд, този път на
Коментари Харесай

Антъни Иванов подобри ударно националния рекорд на 200 м свободен стил

Антъни Иванов сложи следващия си народен връх, този път на 200 метра свободен жанр. Състезателят на " Вихрен " завоюва купата в дисциплината на държавното състезание на 25-метров басейн.

Иванов стана първенец с рекордното време от 1:45,94 мин. Той остави надалеч обратно досегашното върхово достижение от 1:48,01 мин, дело на Александър Николов от 2009 година

Много мощно се показа и Йордан Янчев, който приключи втори. Той затвърди положителното си показване на шампионата, като финишира за 1:47,26 мин. Това е с близо 2 сек по-добро време от националния връх за юноши старша възраст.

Бронзовия орден заслужи Петър Божилов с 1:51,95 мин.

Иванов взе и златото на 50 м бътерфлай с 24,02 сек. След него се подредиха Иван Алмаджиев (24,37 сек) и Любомир Борисов (25,16 сек).

Това беше най-успешната година в кариерата на Иванов. Българинът взе участие във финала на 200 м бътерфлай на международното по плуване, където приключи осми. По-късно взе бронз в дисциплината от международното за юноши. Със мощните си резултати той заслужи четвъртото място в анкетата за най-хубавите спортисти на България.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР