Ансамбълът по художествена гимнастика на България се появи на първото

...
Ансамбълът по художествена гимнастика на България се появи на първото
Коментари Харесай

Ансамбълът: Две великолепни изигравания и едно не дотам

Ансамбълът по художествена гимнастика на България се появи на първото си контролно, изиграно пред необятната публиката, заела всички места и с доста правостоящи в подготвителната зала „ Арена Армеец “ в столицата.

Момичетата на Весела Димитрова изиграха ослепително по един път съчетанията си с 5 обръча, както и смесеното с топки и въжета.

По гледище на на старши треньора Весела Димитрова ансамбълът изигра и повторно съчетанието си с обръчи, откакто завършиха всички изигравания в самостоятелното. Тама към този момент нещата не се получиха съвършено, като имаше изпускания, само че от лагера на отбора обясниха това с отмалялост и напрежение.

източник: LAP.bg, Илиан Телкеджиев

Нашите девойки отпътуват за Москва, където през уикенда ще се изправят в първото си съревнование за сезона, като на Гран При ще имат опция да срещнат огромните си съпернички за медалите – домакините от Русия.

Общо 7 ансамбъла ще премерят сили в съветската столица, като за българките е значимо да премерят сили главно с домакините в сезона, в който ще бъдем домакини на Световното състезание по ходужоствена гимнастика.

Сред феновете бе и министърът на спорта Красен Кралев, който е огромен познавач на нашата художествена гимнастика.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР