Анонсирана преди близо три години, Kursk най-после е готова за

...
Анонсирана преди близо три години, Kursk най-после е готова за
Коментари Харесай

KURSK ще излезе тази година

Анонсирана преди близо три години, Kursk най-сетне е подготвена за дебют и това ще се случи тази години. Това разгласи разработчикът Jujubee в обява на уеб страницата си. Освен общоприети избрания за Kursk, че ще е сендбокс, който ще разреши проучването на вътрешността на подводница чрез новаторска геймплей механика, много любопитно звучи изказванието, че това ще е първата „пълноценна приключенско-документална игра в историята“.

„Играта се възползва от огромен брой механики и решения, създадени от промишлеността в продължение на години и ги употребява, с цел да опише съответна история“, изясняват създателите на Kursk. Играта, както може да предположите споделя за нещастието, случила се в Баренцово море с подводница К-141 „Курск“ преди 18 години, когато 118 моряка откриха последния си кей във към момента необяснена злополука. Именно многото незнайни и опит за пояснение ще са акцент и в играта. Вие играете разузнавач, който се пробва да получи информация за суперторпедата „Шквал“, които, както акцентират Jujubee са „обект на интерес от всички разследващи служби по това време“. По-голямата част от играта ще се намирате в подводницата, само че ще може да посетите, също така Москва, както и гарнизона във Видяево.

Хората от Jujubee дават обещание да се почувствате, като част от екипажа на същинска подводница. Освен това, оповестяват те, след дебюта на Kursk ще излязат два спомагателни пакета със наличие: Kengir, разказващ за пандизчия, съумял да избяга от трудовия лагер от руско време Кенгир през 1954. Това ще бъде напълно друга история в друга конюнктура. Второто DLC ще показа поддръжката на виртуална действителност.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР