Анкетната комисия Грипен се явява анти Радев. Целта е да

...
Анкетната комисия Грипен се явява анти Радев. Целта е да
Коментари Харесай

Главният секретар на президента с извънредна информация за КТБ и самолетите "Грипен"

Анкетната комисия " Грипен " се явява анти Радев. Целта е да се нападна президента. Това сподели основният секретар на президента полк. Димитър Стоянов в ефира на bTV.

Той попита какво би трябвало да бъде изчистено от името на президента. Корупция няма? Определено има борба сред лаици и авиация в този случай.

„ С тази комисия се сътвори едно усещане, че Народно събрание си сътвори един непрекъснат арбитражен съд, с който да се нападна президентът. Говори се, че президентът е бързал да се избере аероплан. Лош сигнал щеше да бъде, в случай че служебното държавно управление не беше направило този избор. Промяна във вижданията няма. За българските военнослужещи е значимо колкото се може по-бързо да пристигна нов вид аероплан “, обясни полк. Стоянов. Той бе безапелационен, че не е имало манипулиране на критериите.

„ Няма място на политиката в математиката. Манипулации се пробваха да създадат хора, които настояват, че самолетите F-16 са по-добри от " Грипен ". Няма определен аероплан, акцентира той. „ Служебното държавно управление си свърши съвършено работата, макар че даже малко закъсня. Време е лобистите да спрат да вървят по малките екрани. Решението би трябвало да бъде на държавното управление. Това класиране, което е оповестило служебното държавно управление е на специалистите и държавното управление може да избере аероплан без да се съобрази. Тази борба не се откри от „ Дондуков 2 “, уточни основният секретар на Румен Радев. Той разкри, че стенограмата за КТБ ще бъде разкрита.

„ Законът за класифицирана информация се съблюдава в цялостен размер. Иво Христов няма подобен допуск, само че законът не е нарушен “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР